25 12
發新話題

完全唔岩我requiRment嘅廢物~!!!

完全唔岩我requiRment嘅廢物~!!!

希望o的垃圾去曬堆填區安息啦~~~

報紙我都廢Q 事鋪啦,就掉到落垃圾桶.咁先叫垃圾.
真係唔乎合的 reXXXment<---- 直頭唔想串o的人打錯o既字呀

76 吋唔好試呀,交貨比客個時人地唔要我怕你跳樓呀.

引用:
原帖由 仔仔 於 24-7-2007 14:26 發表
希望o的垃圾去曬堆填區安息啦~~~

報紙我都廢Q 事鋪啦,就掉到落垃圾桶.咁先叫垃圾.
真係唔乎合的 reXXXment<---- 直頭唔想串o的人打錯o既字呀

76 吋唔好試呀,交貨比客個時人地唔要我怕你跳樓呀.
等我去你門口等你袋垃圾呀.........
Saving Private Kai人

6015呀

回覆 #3 felixcat 的帖子

兩個都是PVS-14黎架, 一個單電14Alpha , 一個係普通14B

回覆 #1 仔仔 的帖子

你都冇用腳踩
本來無一物, 何處惹塵埃

美軍好似已經轉咗PVS-21..........
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

尚欠一篤屎喎

回覆 #7 catchauhk 的帖子

即場痌

有無人痾屎落垃圾筒......
PVS-21美軍係用緊. 但用o既數量係幾多真係唔知.但我估點都無20%用緊^^||

玩多一張

哎............今日天氣好曬呀!!

我都想要垃圾呀..............
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 仔仔 於 24-7-2007 23:17 發表
有無人痾屎落垃圾筒......
PVS-21美軍係用緊. 但用o既數量係幾多真係唔知.但我估點都無20%用緊^^||

玩多一張
阿成d野

回覆 #9 仔仔 的帖子

仲爭份報紙喎

引用:
原帖由 felixcat 於 25-7-2007 01:31 發表

阿成d野
乜d野唔係仔仔哥架?
等我以為邊個真係咁猛掉自己d gear入垃圾桶...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 25-7-2007 11:37 發表

乜d野唔係仔仔哥架?
等我以為邊個真係咁猛掉自己d gear入垃圾桶...
o, same as.........

25 12
發新話題