發新話題

L85到手喇

掛槍個架邊度有?

china failmy..........

查實豬豬果支近唔近真數?

我指所有green parts可唔可以直落?

引用:
原帖由 savio 於 25-7-2007 16:02 發表

聽聞係唔跟 .......

有冇師兄可以証實一下 .....
塑膠戰隊

today, see L85 sell in nathan road "ins-point".  Ask price.

我今日在明槍 見到支l85 只賣$380 朝鮮 產品...........
看左好耐但唔敢買....有師兄買左試過嗎??

引用:
原帖由 PMX 於 25-7-2007 16:32 發表

聽聞係唔跟 .......

有冇師兄可以証實一下 .....
係唔fit的, li個問馬爺就最清楚

引用:
原帖由 royluk 於 25-7-2007 22:27 發表
我今日在明槍 見到支l85 只賣$380 朝鮮 產品...........
看左好耐但唔敢買....有師兄買左試過嗎??
好多野都係膠(外管, susat, 單連發掣等), 綠色parts又唔

[quote]原帖由 Dominic 於 25-7-2007 22:37 發表

好多野都係膠(外管, susat, 單連發掣等), 綠色parts又唔

回覆 #24 royluk 的帖子

哂藥費...

你380買番黎改, 改多兩改可以買過第二個牌子...

引用:
原帖由 savio 於 25-7-2007 16:02 發表

睇睇
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 26-7-2007 04:37 發表

睇睇
完全 ...........

唔跟
塑膠戰隊

回覆 #26 14692 的帖子

well...all british players should have wait for armycook then

回覆 #28 savio 的帖子

At least i am waiting

回覆 #28 savio 的帖子

I'm waiting for the too

發新話題