發新話題

L85到手喇

回覆 #28 savio 的帖子

有得玩就算
本來無一物, 何處惹塵埃

[quote]原帖由 Dominic 於 25-7-2007 22:37 發表

好多野都係膠(外管, susat, 單連發掣等), 綠色parts又唔

引用:
原帖由 小子1008 於 27-7-2007 16:49 發表

是電動嗎?

國狗支L85可靠嗎?  雖然前排經過老廣街 見到支國狗 L85A1 價錢好吸引......不過始終對國產無乜信心...
更可況得 A1......無 A2.......

引用:
原帖由 Parachuter 於 28-7-2007 00:18 發表
國狗支L85可靠嗎?  雖然前排經過老廣街 見到支國狗 L85A1 價錢好吸引......不過始終對國產無乜信心...
更可況得 A1......無 A2.......
定係你覺得某舖頭唔可靠而已 ?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #34 Parachuter 的帖子

暫時得A1......

=.="我7號到左手喇......入手方法唔講
我想問你試既時候跟槍隻匣上唔上到槍?
試第一支跟槍隻匣上唔到槍,試左好耐,開過第二支試一樣隻匣唔fit 長左小小扣唔到!
以我所知第一批某鋪話係樣板果批隻匣冇事的,但係d小零件有問題(如機匣蓋果d)
新既一批就隻匣長左(同一個模都會發生d咁既事!!!)

仲有師兄你果支槍管有冇左右"拎"得動?如果有就要自己上粒螺絲上去碼實!!!

回覆 #37 弦之介 的帖子

咁多問題?

引用:
原帖由 14692 於 29-7-2007 07:03 發表
咁多問題?
仲衰過我支韓仔
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #39 皇家御貓 的帖子

你仲講....你把韓仔

回覆 #38 14692 的帖子

要慢慢執

回覆 #40 14692 的帖子

自我分解

引用:
原帖由 14692 於 29-7-2007 15:26 發表
你仲講....你把韓仔
飛抽走蟹

星期六打夜game打左一場冇開過槍,比人試用下就掃左....
死因係佢抽匣跌返出黎果幾粒彈入左槍身唔知,咁岩岩卡住左釋放桿同防亦齒...連發之下,就掃左尾3牙,仲射到呵尿咁,,,,,.....
借問聲now有咩天梯岩用?

引用:
原帖由 弦之介 於 30-7-2007 02:12 發表
星期六打夜game打左一場冇開過槍,比人試用下就掃左....
死因係佢抽匣跌返出黎果幾粒彈入左槍身唔知,咁岩岩卡住左釋放桿同防亦齒...連發之下,就掃左尾3牙,仲射到呵尿咁,,,,,.....
借問聲now有咩天梯岩用?
可以諗吓用屍a

發新話題