發新話題

L85到手喇

引用:
原帖由 14692 於 30-7-2007 09:46 發表

可以諗吓用屍a
CA SR25 唔係要換齒咩?

回覆 #46 弦之介 的帖子

換頂齒會比較好
本來無一物, 何處惹塵埃

$380有枝電動sa80......得唔得嫁..

引用:
原帖由 小子1008 於 2-8-2007 14:14 發表
唔計咁多膠 , 韓仔好過國狗
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 小子1008 於 2-8-2007 14:14 發表
如果唔介意用膠火帽,
轉用舊8.4大電 足以應付原裝game架
不過~要偷小小位至入到8.4大電
同埋要紅黑線相反黎插

仲有彈匣係另一個問題~我自己有幾個鏈匣,所以唔驚

唔係吹水架,我用左幾年至改支槍

皇家空軍

回覆 #49 皇家御貓 的帖子

仲有'易拆式'手揪系統

回覆 #51 14692 的帖子

"易甩"???

引用:
原帖由 14692 於 3-8-2007 04:52 發表
仲有'易拆式'手揪系統
緊急脫出
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #53 皇家御貓 的帖子

飛甩雞毛

回覆 #53 皇家御貓 的帖子

飛甩雞毛

我今日都買jor la, 友情價, 超抵~~~~ 支野超值~~~
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

回覆 #56 hwtang 的帖子

記得奄blowback

引用:
原帖由 14692 於 6-8-2007 04:42 發表
記得奄blowback
roger that, sir.
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

回覆 #56 hwtang 的帖子

寫下d用後感比大家研究下喎^^

皇家空軍

頭先去旺角睇過,原來本army r85可以扣起唔blow
咁咪唔洗奄囉,係咪架?
GG得唔得?

槍店話只要換天梯就巳經好好用,大家有咩意見?

皇家空軍

發新話題