發新話題

磁力

我都arm arm同個fd諗過呢樣野
不過要用好多電

引用:
原帖由 bravohk 於 25-7-2007 22:09 發表

好似EVA 初號機 0甘插住條濕電黎打Game??
插Pat Pat乎?

回覆 #18 MG-42 的帖子

當年既Asahi WA2000......
本來無一物, 何處惹塵埃

算吧啦 , 係行得掂既今時今日就唔使估估下
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #1 生豪 的帖子

軌道炮????

講下笑~~理論上係得,但實際上...
唔好蹝時間la!!你個何包會死!!

引用:
原帖由 皇家御貓 於 27-7-2007 00:24 發表
算吧啦 , 係行得掂既今時今日就唔使估估下
咁又唔好咁講...  唔係天下間就無人去發明野了~
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 d@2007 於 27-7-2007 12:02 發表

咁又唔好咁講...  唔係天下間就無人去發明野了~
有都唔輪到我地la!!人地發明d嘢係服務大眾,
而家發明個咁嘅嘢...比有錢嘅game友??

仲有成支槍D parts 要用膠, 唔係D 金屬parts磁化晒, 影響到個磁力!!
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 steveyue 於 27-7-2007 12:18 發表
仲有成支槍D parts 要用膠, 唔係D 金屬parts磁化晒, 影響到個磁力!!
鋁可能work

回覆 #24 steveyue 的帖子

成舊大磁鐵
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 ~火機~ 於 27-7-2007 13:31 發表

鋁可能work
有D parts唔可以用鋁!!

引用:
原帖由 14692 於 27-7-2007 15:57 發表
成舊大磁鐵
行雷一定唔打得game! 中硬!

引用:
原帖由 steveyue 於 27-7-2007 12:18 發表
咁d電線呢....須知磁場改變對電流既影響.....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 27-7-2007 19:42 發表

咁d電線呢....須知磁場改變對電流既影響.....
所以, 係無可能用磁

發新話題