29 12
發新話題

各位師兄比o的意見...

各位師兄比o的意見...

小弟最近手痕,想買枝M4+203玩下,冇乜點解,純粹一字記之曰:型

但係我有一個問題,有冇人落場打GAME時真係會放203呢?中一野,真係反面的喎?

又或者,買203之後,應該配咩野彈頭好呢?發泡膠?出「鐵甲飛拳」?還是整個160飛的「天羅地網」?

比著係你,你會點揀?

天羅地網聽起上黎幾正
效果都幾接近真既203(bb彈當係碎片)
不過我諗中果個極可能反面

你唔會5m 內爆 203 下化
有 D 203 係幾米度就無力
Never Forget

發泡膠就唔好喇....
160向天拋物線射~正!
諗起戰狼300 :「We fight under the  shadow」

發泡膠好似好D

160飛無力的, 個人認為要打到人有反應就最好用24飛

大把人用M203打game~唔打得把聲都嚇得!!

唔係叫你兜口兜臉射人一野嘛

引用:
原帖由 Pan 於 25-7-2007 21:15 發表
你唔會5m 內爆 203 下化
有 D 203 係幾米度就無力
5m 內爆,呢o的直頭係撩交打喇~ 不過我真係聽過有人零距離爆,結果真係反面

我傾向買160, 拋物線跌返落o黎,都真係幾好睇,但係我相信會好多人中左都會唔認死....

回覆 #1 積夫 的帖子

型既代價係"重"
我都試過推乒乓波/壁球, 效果都ok
不過落場用203既機會真係好少
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 7/26/07 04:31 發表
型既代價係"重"
well cool looking is all we need here....
Guns... lots of Guns...

引用:
原帖由 LifeAfterDeath 於 26-7-2007 10:11 發表

well cool looking is all we need here....
只要look的話國產m203電盒幫到佢
要射就....練下臂力啦....

引用:
原帖由 Ate120 於 25-7-2007 21:27 發表
發泡膠好似好D
no la, my fd lose a thousand of it!!

引用:
原帖由 14692 於 26-7-2007 04:31 發表
型既代價係"重"
不如試下湯丸,痴實佢無得唔認

引用:
原帖由 louisli 於 26-7-2007 10:27 發表

不如試下湯丸,痴實佢無得唔認
cake實射唔出

29 12
發新話題