37 123
發新話題

[WE] "我們"的svd有貨啦!

"我們"的svd有貨啦!

全黑@!%),
木托鋁身$@(%)
木托鋼身$$%))
試吓今晚可唔可以成功偷渡到屋企先!!

引用:
原帖由 ranger_hk 於 20-7-2012 19:11 發表
全黑@!%),
木托鋁身$@(%)
木托鋼身$$%))
試吓今晚可唔可以成功偷渡到屋企先!!
鋼身都出左哪 ~ !? 咁快 ~ !?

引用:
原帖由 faihk 於 20-7-2012 17:45 發表

鋼身都出左哪 ~ !? 咁快 ~ !?
sorry sorry(太高興tim,打錯嘢 )暫時得全黑同木+女到咗ja

今天 軍軍軍 醫何b 靚姐 都有貨

入咗手 ~yeah!
[email=

引用:
原帖由 ranger_hk 於 20-7-2012 23:36 發表
入咗手 ~yeah!
好身痕...

話說, 出左跟鏡版未???

回覆 7# 的帖子

好似冇跟鏡版賣
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 20-7-2012 23:47 發表
好似冇跟鏡版賣
會唔會係未出, 事關上次去三蚊行個陣, vve個staff咁唔好彩比我撞到, 佢話佢地入左支真野去睇料 & e支svd想上真鏡有地方係要執過先得!

引用:
原帖由 faihk 於 20-7-2012 22:21 發表

會唔會係未出, 事關上次去三蚊行個陣, vve個staff咁唔好彩比我撞到, 佢話佢地入左支真野去睇料 & e支svd想上真鏡有地方係要執過先得!
咁大鑊? 唔好嚇我喎!!!!!

引用:
原帖由 faihk 於 20-7-2012 23:51 發表

你講完呢番話,有可能搞到全世界坐等「下一水」

引用:
原帖由 abcd123 於 21-7-2012 00:39 發表

你講完呢番話,有可能搞到全世界坐等「下一水」
我係唔係都要等~ 我考慮鋼身版本囉~

回覆 12# 的帖子

其實鋼身版本我知道係 下身做cnc 切鋼, 外管用鋼, 但入面d 料呢? 而且要等兩個月, 我岩岩入左支黑色版, 而且朋友幫我訂左真鏡同木...

回覆 13# 的帖子

我識得有個業界朋友話真鏡直上的

37 123
發新話題