發新話題

轉ICx L85 ProtoType Images

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:15 發表

韓國有 "0"  "R" & "A"
即係唔岩...唔洗諗..
有要求就大哥, 冇要求就Ignore

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:18 發表

即係唔岩...唔洗諗..
唔知星星係
"0"  "R" & "A" or
"R" & "A"
真槍又係點呢?

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:21 發表

唔知星星係
"0"  "R" & "A" or
"R" & "A"
真槍又係點呢?
真槍得R同A, Safety catch o係trigger前d, 即係好似GG同國產果支咁

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:23 發表

真槍得R同A, Safety catch o係trigger前d, 即係好似GG同國產果支咁
咁韓國咪即係畫蛇tim足?

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:27 發表

咁韓國咪即係畫蛇tim足?
可能佢design果時覺得方便d, 又或者安全d, 有double safety

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:28 發表

可能佢design果時覺得方便d, 又或者安全d, 有double safety
在生產玩具槍的立場正確喎

(呢3個topic比我地霸住黎玩 )

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:31 發表

在生產玩具槍的立場正確喎

(呢3個topic比我地霸住黎玩 )
係喎, 岩岩先發覺, 咁多位唔好意思

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:33 發表

係喎, 岩岩先發覺, 咁多位唔好意思
相信大家唔會介意ge

你買過支台灣sa換落去囉,多套外殼當parts換

我之前都買多支韓國當parts換

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:39 發表

相信大家唔會介意ge

你買過支台灣sa換落去囉,多套外殼當parts換

我之前都買多支韓國當parts換
韓國SA條outer barrel係咪金屬架??

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:41 發表

韓國SA條outer barrel係咪金屬架??
膠,火帽又膠,彈匣又膠,咩都膠

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:44 發表

膠,火帽又膠,彈匣又膠,咩都膠
因為我見過人打打下撞斷左條管 ...台仔果支係金屬, 冇咁易斷, 有冇試過換台仔枝槍管落去?

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:46 發表

因為我見過人打打下撞斷左條管 ...台仔果支係金屬, 冇咁易斷, 有冇試過換台仔枝槍管落去?
無錯,我係咁做,不過因為技術問題,令外管短了1cm

(走先~今晚傾過^^)

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:49 發表

無錯,我係咁做,不過因為技術問題,令外管短了1cm

(走先~今晚傾過^^)
短左1CM都唔係好覺眼o者, 如果冇第二枝o係隔離

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 16:52 發表

咦?咁高麗支SA80有冇Parts賣呢?  因為我支台仔冇左單發哦
The SEMI-AUTO system of your 台仔 is different with the 高麗 one la..........

引用:
原帖由 queen 於 10-9-2007 09:44 發表

The SEMI-AUTO system of your 台仔 is different with the 高麗 one la..........
即係可以死左條心....

發新話題