56 1234
發新話題

[WE] 等左咁耐支we svd先搞d咁既野

引用:
原帖由 faihk 於 25-8-2012 01:28 發表

師兄邊薯買嫁? THX
好似係馬記Ka wo .

鋼木係好
但要成4千幾.有d接受唔到.差千幾蚊為個鋼身.無鋼管

悟好買住,全鋼版造緊

個bolt已爆,都唔知幾時有得換...

引用:
原帖由 Hydrographics 於 18-9-2012 16:04 發表
個bolt已爆,都唔知幾時有得換...
咁快? 請問玩左幾多匣/飛???
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

呢支 SVD 個BOLT 位同最早期既 GHK AK GBB BOLT 有同一個問題, 就係 個 PIN  位同BOLT 邊位距離太近 (即係太簿) 所以好易爆...
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 2slow 於 18-9-2012 16:16 發表

咁快? 請問玩左幾多匣/飛???
大約四十匣到,用green gas,懷疑因撞撃,引致鎖飛機螺絲鬆開,刮到龬身滑鬼,扯爆bolt螺絲位果一級,山軍話未有保件,龬bolt又未有,名符其實打爆煲。

引用:
原帖由 Hydrographics 於 19-9-2012 10:45 發表

大約四十匣到,用green gas,懷疑因撞撃,引致鎖飛機螺絲鬆開,刮到龬身滑鬼,扯爆bolt螺絲位果一級,山軍話未有保件,龬bolt又未有,名符其實打爆煲。
有無相睇下呢?
唔知係咪保養範圍內呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

今晚post , 問過可以一換一。

引用:
原帖由 Hydrographics 於 19-9-2012 15:26 發表
今晚post , 問過可以一換一。
有得換都好d
唔知幾時有寶品出呢

引用:
原帖由 2slow 於 19-9-2012 16:33 發表

有得換都好d
唔知幾時有寶品出呢
頸都長。

56 1234
發新話題