16 12
發新話題

[G&P] 豬皮delta Ring 入唔晒 Prime 上身...點算....

豬皮delta Ring 入唔晒 Prime 上身...點算....

救救小弟!!

冇奶油喎,用咩外管?

引用:
原帖由 F22 於 8-8-2012 16:40 發表
冇奶油喎,用咩外管?
唔關管事,唔落管都入唔晒,朋友話PRIME身係真數....

引用:
原帖由 mujiadam 於 9-8-2012 01:25 發表

唔關管事,唔落管都入唔晒,朋友話PRIME身係真數....
PRIME身係真數,最好當然買隻真D ring啦........但GP電動數barrel nut係可以直上PRIME身

豬皮D RING有兩隻版本,舊版D RING個barrel nut入面用黎頂住槍管個圈係做厚左同前左,用係GBB到一定入唔晒槍身(包括豬皮自己本身都唔得),買新版D RING個barrel nut就做薄同前左,應該可以入晒。師兄可以試試

引用:
原帖由 F22 於 9-8-2012 07:02 發表

PRIME身係真數,最好當然買隻真D ring啦........但GP電動數barrel nut係可以直上PRIME身
A1 款真係入唔到呀!

已經最盡....

附件

9-8-2012 11:35

9-8-2012 11:35

咁睇怕要揾車床飛深少少又或者買隻新版淨barrel nut試吓...........

引用:
原帖由 F22 於 9-8-2012 17:49 發表
咁睇怕要揾車床飛深少少又或者買隻新版淨barrel nut試吓...........
朋友有隻真太陽環~~明天試

呢兩樣嘢帮到你.

附件

9-8-2012 21:40

回覆 7# 的帖子

派米身可用之P太陽環(如同B0mber成槍), 不過只係GBB用果隻, AEG係唔啱,
咁師兄可以搵搵GBB前節果隻或R品或車牙
補充一下, A1款有珍品最好, 冇可試試搵蛇牌

引用:
原帖由 mikeymike 於 9-8-2012 21:36 發表
呢兩樣嘢帮到你.
DELTA RING 係鋼都搞到牙?

買個真品好過…

引用:
原帖由 surfer_ann 於 11-8-2012 11:28 發表
買個真品好過…
而家用緊啦

引用:
原帖由 mikeymike 於 9-8-2012 21:36 發表
呢兩樣嘢帮到你.
師兄,呢set野邊到有得買? thanksx100

16 12
發新話題