17 12
發新話題

[VFC] VFC Mp5 強化推彈咀一問

VFC Mp5 強化推彈咀一問

呢排都有d 新廠出左MP5 推彈咀 , 想問下其實依家換邊隻最好 ? 爬過文見好多隻所謂的強化版都好易打爆 ! 感邀不盡 !!!!!!

以下資料只供參考

A 牌透明飛機 << 呢度同上網都有人打爆過 / 打到邊粉 , 無減忽 謝 MG42 提供 !
6NN 黑飛機 << 有片睇 , 不過好似無咩人講 , 見段片條友拎hammer 打都無事 , 不過幻覺嚇我唔倒 , 等用家分享實際 d ..
憤怒槍黑飛機 <<   三匣搞掂 , 謝 noel 提供!
T 牌 << 金屬鋁飛機 , 無人講 , 我自己驚碎彈 or 打爆其他野
P 牌 << 全鋼飛機 , 評價後續  謝 rho837 提供 !

塑膠戰隊

我買左P牌全鋼個隻!裝了只試左三夾!有時間打一排試清楚!

小弟不材 !!! 有彈咀 ?! 唔係得飛機 同 連住 HOPUP 個塊 "斜路" ?

引用:
原帖由 rho837 於 9-8-2012 01:49 發表
我買左P牌全鋼個隻!裝了只試左三夾!有時間打一排試清楚!
全鋼唔會打壞其他野 or 碎彈 ??
塑膠戰隊

引用:
原帖由 samsamsam 於 9-8-2012 11:38 發表
小弟不材 !!! 有彈咀 ?! 唔係得飛機 同 連住 HOPUP 個塊 "斜路" ?
其實我都唔知點講 , 係咪應該叫飛機座 ???
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 10-8-2012 23:47 發表

全鋼唔會打壞其他野 or 碎彈 ??
隻夾既jam彈問題多過hop up!

引用:
原帖由 rho837 於 10-8-2012 23:54 發表

對, 雙列出彈係死症

眼見街賣既有

A 牌透明飛機 << 呢度同上網都有人打爆過 / 打到邊粉 , 無減忽 謝 MG42 提供 !
6NN 黑飛機 << 有片睇 , 不過好似無咩人講 , 見段片條友拎hammer 打都無事 , 不過幻覺嚇我唔倒 , 等用家分享實際 d ..
憤怒槍黑飛機 <<   三匣搞掂 , 謝 noel 提供!
T 牌 << 金屬鋁飛機 , 無人講 , 我自己驚碎彈 or 打爆其他野
P 牌 << 全鋼飛機 , 評價後續  謝 rho837 提供 !  

有無師兄分享下 , 真係唔識選擇 !!!!!

塑膠戰隊

引用:
原帖由 rho837 於 10-8-2012 23:54 發表

Ic , 不過師兄換左金屬飛機會唔會仲 jam 得西利左 ???
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 2012-8-11 00:02 發表
眼見街賣既有

A 牌透明飛機  
仲有R牌飛機都無人講。我都有隻不過未打過…

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 PMX 於 11-8-2012 00:02 發表
眼見街賣既有

A 牌透明飛機  
憤怒槍黑飛機-->3匣搞點

http://www.civiliangunner.com/cg ... page%3D1&page=5
我隻原裝飛機已經打咗百五匣以上仲未死.............

引用:
原帖由 PMX 於 11-8-2012 00:03 發表

Ic , 不過師兄換左金屬飛機會唔會仲 jam 得西利左 ???
我重未試金鐲飛機? 但用A牌飛機加BT鈻Bolt套裝有坑邊磨出白粉問題!

睇來要耐用的話就要放棄像真呢樣因素!改用POM物料!由夾頂位置到上彈道到飛機到Bolt套裝!

別外就連隻BOLT CARRIER都有必要偷輕!起碼輕過原裝5至10%就最好!而其他地方珍得就珍鋼得就鋼係冇問題既!

引用:
原帖由 F22 於 18-8-2012 08:05 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... page%3D1&page=5
我隻原裝飛機已經打咗百五匣以上仲未死.............
你地方法正確!我都認自己行錯位!其實首先係用原裝件試驗出所有問題先,再改善原裝件試驗耐用性,根住一踄一踄作出改善及強化!

17 12
發新話題