發新話題

見到佢六十歲人仲咁靚仔,帶左佢返屋企養........

回覆 #29 adrianyahk 的帖子

俾錢拎走........又或者.....

right click & save as....
本來無一物, 何處惹塵埃

頭先換左kx/xm既精密管,system@既hop-up膠,結果令人好滿意
但有樣野要提一提大家,就係唔好換m@rui既hop-up組件,因為個掣會廿出黎 影響個跳轂口既開關.......
NO COMPROMISE!

回覆 #32 老鼠 的帖子

km管300, systema hopup膠50...
480+300+50, 收到二手馬記...

引用:
原帖由 老鼠 於 7-8-2007 18:19 發表
頭先換左kx/xm既精密管,system@既hop-up膠,結果令人好滿意
但有樣野要提一提大家,就係唔好換m@rui既hop-up組件,因為個掣會廿出黎 影響個跳轂口既開關.......
我可唔可以用m@rui既hop-up組件然後cut細個制令個跳殼口可以歸位呢???

引用:
原帖由 老鼠 於 7-8-2007 18:19 發表
執執佢囉 , 我覺得老原hop-up配合精密管呢...

會好快響打game時一有少少沙塵就jam...

一來清槍勤力少少 , 二來換野換全套啦....

仲有個hop-up較大細粒"的"可拆架嘛 , 唔想執咪拆佢囉

頂多較果時要用野"了" , 麻煩少少....不過又無咁易唔小心郁到佢丫
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 伯言 於 7-8-2007 18:23 發表
km管300, systema hopup膠50...
480+300+50, 收到二手馬記...
咁又唔洗咁多.....28x+20x+35=515,出黎既效果係令我好開心

引用:
原帖由 hypermax 於 7-8-2007 18:46 發表

我可唔可以用m@rui既hop-up組件然後cut細個制令個跳殼口可以歸位呢???
其實好易解決,只要係國產原裝既hop-up組件拆個掣出黎,再換落m@rui既hop-iup組件就fit晒

引用:
原帖由 老鼠 於 7-8-2007 23:18 發表
其實好易解決,只要係國產原裝既hop-up組件拆個掣出黎,再換落m@rui既hop-iup組件就fit晒
咁咪好囉..........
好過成粒制拆出黎........
又唔駛叫起手要較時又要搵工具幫手咁麻煩..........
有時靈活變通下,方便既就係自己囉~~~~

引用:
原帖由 老鼠 於 7-8-2007 23:18 發表
好呀 , 醒目

個掣咁細粒 , 戴住副"護目鏡"操刀真係分分鐘手指定係膠都分唔出

又要換m@rui果粒又要切 , 一陣cut下cut下快刀手切損手就真係笑死街坊

引用:
原帖由 皇家御貓 於 7-8-2007 23:39 發表

好呀 , 醒目

個掣咁細粒 , 戴住副"護目鏡"操刀真係分分鐘手指定係膠都分唔出

又要換m@rui果粒又要切 , 一陣cut下cut下快刀手切損手就真係笑死街坊
哦........你做唔慣/唔識切呀??比錢人地幫你做囉...........你自己唔得唔代表其他人唔得囉..........明白未??

我就寧可切親手都好過斬腳趾被沙蟲,成個拆走

引用:
原帖由 hypermax 於 7-8-2007 23:47 發表

哦........你做唔慣/唔識切呀??比錢人地幫你做囉...........你自己唔得唔代表其他人唔得囉..........明白未??

我就寧可切親手都好過斬腳趾被沙蟲,成個拆走
H兄咁睇得起我有錢拎比人做呀?

你梗係無追開我既窮人多姿整節目系列呢?

而且你接受唔到都唔代表我唔接受到啊 , 下化

順便送個字比你 :

copy & paste自用 , 唔使多謝.

唉~~~~~都係自己當初硬頸啦,唔聽hypermax講用國產件黎交換,後來佢就話一係cut短馬老二粒膠試下,但自己又唔信佢喎,激到佢話要出post叫人評下........之後回心諗佢係msn教我用國產果粒換過果方法又行得通.........都係自己衰

引用:
原帖由 老鼠 於 8-8-2007 00:20 發表
唉~~~~~都係自己當初硬頸啦,唔聽hypermax講用國產件黎交換,後來佢就話一係cut短馬老二粒膠試下,但自己又唔信佢喎,激到佢話要出post叫人評下........之後回心諗佢係msn教我用國產果粒換過果方法又行得通........ ...
人地都教精你咁多次啦 , 好應該學到野 , 下次改東改西可以不求人

引用:
原帖由 老鼠 於 8-8-2007 00:20 發表
唉~~~~~都係自己當初硬頸啦,唔聽hypermax講用國產件黎交換,後來佢就話一係cut短馬老二粒膠試下,但自己又唔信佢喎,激到佢話要出post叫人評下........之後回心諗佢係msn教我用國產果粒換過果方法又行得通........ ...
無需要過份自責
你而家明左咪好囉,好過有人為左一個打錯左既字大做文章,呢d小朋友行為我無謂同佢嘈啦,陣間講多2句又話我[嘩眾取寵]架啦......... 希望係佢今後餘下既人生入面,在使用電腦打字時希望佢唔好打錯任何一隻字啦..........

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-8-2007 00:28 發表

人地都教精你咁多次啦 , 好應該學到野 , 下次改東改西可以不求人
都好過有d人點極都唔化果下強..................

發新話題