發新話題

見到佢六十歲人仲咁靚仔,帶左佢返屋企養........

見到佢六十歲人仲咁靚仔,帶左佢返屋企養........

大家都估到啦..........
NO COMPROMISE!

回覆 #2 Dominic 的帖子

........而家都未有$換hop-up膠

引用:
原帖由 DevilGTO 於 30-7-2007 21:23 發表
努力加油
我得閒既同你一齊去買呀
你得既就搵我啦

引用:
原帖由 於 31-7-2007 10:24 發表
用錯帶
條帶純粹屋企扮下野玩者,唔會用黎落場,遲d有$再買條靚好多......

引用:
原帖由 皇家御貓 於 30-7-2007 23:57 發表
個樣太精美啦 , 舊化唔該。
換左金身就會做呢樣野

引用:
原帖由 Ate120 於 31-7-2007 09:14 發表
中國?邊間出?
司#/#馬

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 31-7-2007 09:46 發表

太正,加個鏡一定勁過d老鼠藥

引用:
原帖由 砲灰 於 1-8-2007 03:48 發表
2枝ak 2種口味 極惡上陣 升級版

http://i129.photobucket.com/albums/p ...
我覺得x47既m4托破壞晒成個圖既美感

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-8-2007 14:34 發表
如果有呢支就好...
淨係可以買kit改...........

頭先換左kx/xm既精密管,system@既hop-up膠,結果令人好滿意
但有樣野要提一提大家,就係唔好換m@rui既hop-up組件,因為個掣會廿出黎 影響個跳轂口既開關.......

引用:
原帖由 伯言 於 7-8-2007 18:23 發表
km管300, systema hopup膠50...
480+300+50, 收到二手馬記...
咁又唔洗咁多.....28x+20x+35=515,出黎既效果係令我好開心

引用:
原帖由 hypermax 於 7-8-2007 18:46 發表

我可唔可以用m@rui既hop-up組件然後cut細個制令個跳殼口可以歸位呢???
其實好易解決,只要係國產原裝既hop-up組件拆個掣出黎,再換落m@rui既hop-iup組件就fit晒

唉~~~~~都係自己當初硬頸啦,唔聽hypermax講用國產件黎交換,後來佢就話一係cut短馬老二粒膠試下,但自己又唔信佢喎,激到佢話要出post叫人評下........之後回心諗佢係msn教我用國產果粒換過果方法又行得通.........都係自己衰

夠啦~

夠啦!再有唔係同我枝槍有關既post出現,我就同公公反映啦~

發新話題