發新話題

GHK PDW version-2012 (開箱文及簡測)

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 2-9-2012 00:10 發表
RCman兄, 可否pm地點俾我?thanks
前後都有好幾位師兄PM問過我,
不如在此直答,
GHK PDW 2012版,一鎗一匣。
在"日本首都" $!(%) 買到,10"及8"鎗管同價,今次測試的是10"版本。

謝!

回覆 29# 的帖子

我係WXC買的

但WXC係YOUTUBE上既PROMOTION VIDEO,試支2012 PDW ,支槍係唔過1.3J的.點解會咁?

引用:
原帖由 Henrymts 於 2-9-2012 00:55 發表
但WXC係YOUTUBE上既PROMOTION VIDEO,試支2012 PDW ,支槍係唔過1.3J的.點解會咁?
我係用0.3g BB的,WXG用的是幾重彈呢?
而且,最初我是去WXG問,他們答我只有一鎗兩匣賣$@$@@
所以我無同佢買哦!

回覆 35# 的帖子

我係用0.25G

引用:
原帖由 Henrymts 於 2-9-2012 15:30 發表
我係用0.25G
你sure你支係綠色飛機膠+拋殼口作Hop-up調整的2012版?

我響WXC買咗份8吋有可調hop up前截都係$3XX,舊版的朋友可以考慮一下!

引用:
原帖由 RCman 於 2-9-2012 15:43 發表

你sure你支係綠色飛機膠+拋殼口作Hop-up調整的2012版?
我係WXC買左支2012 反黎 係黑色飛機膠 ,但係又係拋殼口作Hop-up調整
都係得1.3J

引用:
原帖由 RCman 於 1-9-2012 22:30 發表

師兄,你可能被鎗鋪騙了買了倉低貨,這不是2012版,而是Version 3。
2012版除了用上綠色飛機膠外,還有可在拋殼口內的Hop-up位作Hop-up調校的。
但係我張單 都係寫住2012版  重要係WXG買  , 佢算唔算欺騙???

有圖

附件

7-9-2012 02:13

飛機膠

附件

7-9-2012 02:14

引用:
原帖由 BoRiS 於 7-9-2012 02:14 發表
飛機膠
點解唔係綠色既
如樓主果支
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

係舊版呀!
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 BoRiS 於 7-9-2012 02:14 發表
飛機膠
新版好似係連個hop-up坐都唔同傢,
因為新版除了用上綠色Hop-up膠外,重係係拋穀位置做Hop-up調整。
GHK可能把新版的都換上綠色Hop-up膠,就連佢的AK都係
新版AKU都係用上綠色Hop-up膠
圖片節錄至兩岸的軍X酷版友Pagaxx的相片。
是最新出的GHK AKU

附件

7-9-2012 09:52

發新話題