19 12
發新話題

[G&P] 豬&p 既 m4 gbb 平左咁多?

豬&p 既 m4 gbb 平左咁多?

http://shop.ehobbyasia.com/other ... daniel-defense.html

好耐無留意,近排見到豬p既m4 gbb賣1x~2千幾,好似呢支淨係條骨都要9舊水,成支包甲都係24xx...咁抵?
we ob m4都賣2千幾喎.....

引用:
原帖由 chob 於 28-8-2012 13:50 發表
http://shop.ehobbyasia.com/other ... daniel-defense.html

好耐無留意,近排見到豬p既m4 gbb賣1x~2千幾,好似呢支淨係條骨都要9舊水,成支包甲都係24xx...咁 ...
的確係$24xx

因入面啲內件用料唔係咁靚,成本平咗所可以賣平啲

引用:
原帖由 garyyanykw 於 28-8-2012 15:11 發表
因入面啲內件用料唔係咁靚,成本平咗所可以賣平啲
我相信是用WOC-X果料火控,即係$1200 M4A1 Kit果種料。
不過,$24xx有支九百的骨又有馬仔花,都唔差.....

係抵呀.
減左條骨. $1500有枝馬仔花的M4(馬仔身marking要有比錢買).好過要個清蛙身...
後先慢慢換回鋼parts.

個甲係WA??

引用:
原帖由 very 於 28-8-2012 19:06 發表
個甲係WA??
支鎗個牌子係咩先

唔知以加d身會唔會好似之前咁斷耳仔呢?

回覆 8# 的帖子

引用:
原帖由 hawk2914 於 28-8-2012 19:34 發表
係就係平但啲料全部合金注出嚟,卜卜脆!細心啲或砌完後打一陣就知味道。
除左"派"身,有邊間廠唔係用Die-casting?
一分錢一分貨麻

淨係知蛇蛇同##同R@係鍛造身
但唔知派米個身係...?

賣平D,等多D人入局.
但D料差D,打爆又要買過/升級...
個人認真認為,V牌2012版都係23XX-24XX,唔降價好難吸引多D人買佢.

引用:
原帖由 RX7 於 28-8-2012 10:27 PM 發表
賣平D,等多D人入局.
但D料差D,打爆又要買過/升級...
個人認真認為,V牌2012版都係23XX-24XX,唔降價好難吸引多D人買佢.
Ching, 我不能同意更多

GP GBB 比初出時平了一半 , 可能競爭太大減價速消

之P第一版係用VVA匣, 火控同選擇掣等等係鋼件又Colt花, 頭啖湯都只係3.2k
扣除計番其實差唔多了, 一千頭Kit唔睇款,打爛件換大陸鋼火控粗打就真係抵

19 12
發新話題