發新話題

有人試過用環保彈嗎

回覆 #15 皇家御貓 的帖子

KO埋個地雷....
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 2-8-2007 05:12 發表
KO埋個地雷....
有無咁惡呀
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 laurence 於 2-8-2007 00:50 發表
等你好消息
我無死到呀~
za ak管, 一包買左一個月既s to s 環保蛋, 打晒lu~
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 14692 於 1-8-2007 04:50 發表
好似話太耐唔用會發大
很多年前馬老冼出的就是這樣.....
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 #17 皇家御貓 的帖子

大腳踢

環保彈?未聽過,係邊度有得買,$?

回覆 #21 nigel 的帖子

老馮答你咩...唔該都無....|)

引用:
原帖由 WAIKO01 於 3-8-2007 02:54 發表

很多年前馬老冼出的就是這樣.....
潮物精密彈

回覆 #21 nigel 的帖子

同工話只有馬仔同s to s 的...
6十幾 1900粒 同 5十 幾1900粒

回覆 #24 d@2007 的帖子

有機會jam...

引用:
原帖由 Kane 於 14-8-2007 00:20 發表

潮物精密彈
最可怕的是由6mm變8mm......我後來用"卡尺"量過得出的讀數 ......orz
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 #25 14692 的帖子

原裝開袋jam?
放一個月jam?
倉底貨jam?

引用:
原帖由 d@2007 於 15-8-2007 01:23 發表
原裝開袋jam?
放一個月jam?
倉底貨jam?
嗯,以我以前的馬老冼為參考,是開袋ok,放久了.發大.
支那人 不等如 中國人

回覆 #27 d@2007 的帖子

放耐會發大少少......

回覆 #29 14692 的帖子

我琴晚發夢, 夢見我量度d 彈直徑, 全部大粒晒呀

發新話題