發新話題

唉!!!

引用:
原帖由 14692 於 7-8-2007 04:50 發表
跟住之後年年都會有呢D人, 唉......
何時了...........
仲係一年比一年多,一年比一年衰

皇家空軍

回覆 #136 Royal_9413 的帖子

害群之馬
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 7-8-2007 05:03 發表
害群之馬
佢哋仲諗住12月電玩再去

唔知某位下下用法律責任兇人既仁兄 ,

呢d公然露械既行為責任佢又擔唔擔得起呢
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 queen 於 7-8-2007 21:57 發表

佢哋仲諗住12月電玩再去
我又想去~~~報警!!

引用:
原帖由 bravohk 於 8-8-2007 00:13 發表

我又想去~~~報警!!
"警察叔叔 , 果邊果個人著到成身甲 , 支槍又大大碌...我好驚呀!!"
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-8-2007 00:30 發表

"警察叔叔 , 果邊果個人著到成身甲 , 支槍又大大碌...我好驚呀!!"
又要我地拍警訊....呢班友真係完全曲解wargame既意義何在...好玩唔玩...響度玩行刑:x :x

引用:
原帖由 queen 於 6-8-2007 13:19 發表

Sorry....is same person.....

This is the link here........
u can refer to the post in 同HK跌咳....same name and same photo.......

http://www.civiliangunner.com/cg ... ighlight=%A4%FC%AFT
|||orz.......is too bad

還以為會有一個比較了解wargame的cosplayer師兄.......
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

另外,我想問問這班無知和沒有教養的小丑是來自哪裡的?
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 忽必烈 於 8-8-2007 01:36 發表

又要我地拍警訊....呢班友真係完全曲解wargame既意義何在...好玩唔玩...響度玩行刑:x :x
其實我有一個衝動就是當面指証他們......
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 皇家御貓 於 7-8-2007 23:45 發表
唔知某位下下用法律責任兇人既仁兄 ,

呢d公然露械既行為責任佢又擔唔擔得起呢
我show得出,預左有人搞事,你大可以報警架,
你比人扣過孖葉未?好好玩架

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-8-2007 00:30 發表

我諗果位警察叔叔會話:
你好驚呀?小朋友,果邊果位係漫畫人物黎架,人地仲有係大會有報名添~點拉佢呀??你真係唔駛驚喎,青山有位留比你......放心

就係06年有人浪費警力亂報警所以今年成個event有大量警察巡邏............杜絕小朋友亂報案

回覆 #138 queen 的帖子

唔係化, 仲嚟
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 hypermax 於 8-8-2007 03:46 發表

我諗果位警察叔叔會話:
你好驚呀?小朋友,果邊果位係漫畫人物黎架,人地仲有係大會有報名添~點拉佢呀??你真係唔駛驚喎,青山有位留比你......放心

就係06年有人浪費警力亂報警所以今年成個event有大量警察巡邏............杜絕小朋友亂報案
師兄,我想指的是那些以"推廣wargame"為名,公眾展示氣槍以"告訴別人我是多麼的有型"的傢伙們吧.相信不是指專業的cosplayer吧.
支那人 不等如 中國人

發新話題