發新話題

唉!!!

好一個死雞撐飯蓋實例(不要又對號入座,thx)

唉天啊 , 我再回多幾個post真係怕比人當埋我呢個學富五車既大學生係傻佬
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-8-2007 15:26 發表
唉天啊 , 我再回多幾個post真係怕比人當埋我呢個學富五車既大學生係傻佬
唸經~~   唔好怨天啦~~
天下之,無奇不有~

呢到有無投降輸一半既呢???

唔好又對號入座呀

唔好以為我返新工.....就可以作反!!

引用:
原帖由 hypermax 於 8-8-2007 03:46 發表

我諗果位警察叔叔會話:
你好驚呀?小朋友,果邊果位係漫畫人物黎架,人地仲有係大會有報名添~點拉佢呀??你真係唔駛驚喎,青山有位留比你......放心

就係06年有人浪費警力亂報警所以今年成個event有大量警察 ...
how old are you?

btw,it's the most retraded cosplay dressing i've ever seen

引用:
原帖由 hypermax 於 8-8-2007 03:46 發表

我諗果位警察叔叔會話:
你好驚呀?小朋友,果邊果位係漫畫人物黎架,人地仲有係大會有報名添~點拉佢呀??你真係唔駛驚喎,青山有位留比你......放心

就係06年有人浪費警力亂報警所以今年成個event有大量警察 ...
師兄你唔記得食藥定飲大左呀???警察黎到見到你揸住支槍週街走,佢理X得你系唔系Cosplay??不如下次試下咪知拉報警果個定露械Cosplay果個囉~~

只想說一句.....以守門犬閣下的論點, 有條友喺彌敦道拎枝槍出來只要唔發射嘅話, 係完全無問題的, 是嗎?

引用:
原帖由 queen 於 8-8-2007 20:43 發表
只想說一句.....以守門犬閣下的論點, 有條友喺彌敦道拎枝槍出來只要唔發射嘅話, 係完全無問題的, 是嗎?
如果佢報左名玩Cosplay就完全無問題!!仲會拉報警果個添!!仲會响青山留位比報警果個!!

引用:
show枝槍出黎係最大問題

最絕係.....佢似乎連問題的重點都未搞清楚......

仲喺"你想"同"HK dis咳"開新topic 講 tim........"你想"嗰便就比人插到lock咗post la....

大家有興致嘅去睇吓....不過成31版...好長的

老實...真係幾好笑........仲話我5尺唔夠

http://www15.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4844463&extra=page%3D4

引用:
如果咁樣係得ge話,咁我拎支crossbow出街唔發射都得啦,得ge話我實拎出街

引用:
原帖由 queen 於 8-8-2007 21:43 發表
最絕係.....佢似乎連問題的重點都未搞清楚......

仲喺"你想"同"HK dis咳"開新topic 講 tim........"你想"嗰便就比人插到lock咗post la....

大家有興致& ...
原來仍然有D人認為响公衆地方拎支仿真槍出黎系無問題~仲話咩Q野玩既權利真系比佢吹到啤啤聲!!唔怪得當年會有巴士示範CQB事件,唔開槍點會有事??Ha...Ha...其實佢都有比警察"的"返差館既權利~ 發表偉論果"兜"友有無十五歲??

點解仲有人唔明, 一陣攪到收緊法例咪又係大家都冇癮.....
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 9-8-2007 09:37 發表
點解仲有人唔明, 一陣攪到收緊法例咪又係大家都冇癮.....
有人鬱鬱不得志 , 要同大家攬住一齊死
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

發新話題