17 12
發新話題

唉!!!

唔係化 , 又係果班kai人|)
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 cato 於 31-7-2007 23:05 發表

波鞋
今年興咩???
潮物

引用:
原帖由 queen 於 2-8-2007 02:12 發表

yes....have 2005 & 2006 also have la....
我諗起Army green + MP5

引用:
原帖由 忽必烈 於 2-8-2007 11:20 發表

我又想知上年做乜事俾人話到咁呢
好似話週街跑....又玩COVER又開槍 , 影響到其他人....

引用:
原帖由 Kane 於 4-8-2007 01:09 發表

死la
我講左出尼唔知next year有無人報警
咪盞被外界一竹篙打一船人....

[quote]原帖由 queen 於 5-8-2007 02:26 發表

老實講丫....我真係比呀犬狼師兄D言論笑到死咁滯....一路笑一路回.....一時又cosplay, 一時又唔係, 但又唔係wargamer, 只係...喜歡

[quote]原帖由 WAIKO01 於 6-8-2007 01:04 發表

扮犬狼

唔知某位下下用法律責任兇人既仁兄 ,

呢d公然露械既行為責任佢又擔唔擔得起呢

引用:
原帖由 bravohk 於 8-8-2007 00:13 發表

我又想去~~~報警!!
"警察叔叔 , 果邊果個人著到成身甲 , 支槍又大大碌...我好驚呀!!"

引用:
原帖由 Kane 於 8-8-2007 13:37 發表

你咪人板lor,重問
最緊要正義呀 , 你話人歪理係你有眼無珠

引用:
原帖由 hypermax 於 8-8-2007 15:05 發表

我係問緊Kane 話果D係歪理,咁真理係咩?Kane 未答到我.............

你個ANSWER就更加不知所謂
你檢討下啦...........仲話自己係大學生,中文都唔識?
咩野最緊要正義???真正的九唔搭八
我使對你呢d嘍囉出真章?可笑呀

用下腦 , 唔好又離題又攪到人lock post啦。

我係大學生 , 我係有資格d串咀架啦 , 吹咩

引用:
原帖由 Kane 於 8-8-2007 15:18 發表
我唔想同d傻佬溝通
(不要對號入座)
me2 , 文盲係唔會明白知識份子既智慧

引用:
原帖由 hypermax 於 8-8-2007 15:16 發表

呢邊係討論區,唔係吹水區呀大學生!!
你夠吹緊啦 , 你好貼題咩?

唉天啊 , 我再回多幾個post真係怕比人當埋我呢個學富五車既大學生係傻佬

引用:
原帖由 14692 於 9-8-2007 09:37 發表
點解仲有人唔明, 一陣攪到收緊法例咪又係大家都冇癮.....
有人鬱鬱不得志 , 要同大家攬住一齊死

17 12
發新話題