16 12
發新話題

唉!!!

又系果班"Kai"人????Ha...Ha...樓主報警吖嘛~你話見到有"軍"人揸住槍週圍走好X驚!!登下報紙港聞版出年就無呢D"Kai"子出現架喇...

"Kai"出沒注意!!!

引用:
原帖由 登艇友 於 31-7-2007 20:12 發表
今次有兩個MC人.
好似無上年d雜牌軍.
都叫有進步架la
隔離台有人嗌緊可能係正面新聞
"發燒台"定"兒童台"先??

用'Kai人"同伊軍比~好似侮辱左伊拉克軍...

引用:
原帖由 wonglk 於 1-8-2007 14:58 發表

又唔好咁話人
話要集齊d gear都唔係易事
拎主m14果位師兄扮得幾好架,好似,夠傳神

加上樓上有幾位師兄見到有少少失真就......
咁相入面邊個係你~

m14果位師兄似邊個動畫人物咁傳神??請問師兄你知唔知咩野叫cosplay???

引用:
原帖由 wonglk 於 1-8-2007 15:37 發表
本人大前提係討論..唔係爭論
http://zh.wikipedia.org/wiki/Cosplay
指愛好ACG、電影、漫畫、動畫、影集或偶像團體的人,刻意穿著自費製作的類似的服飾,加上道具的配搭,化妝造型、身體語言等等來模仿角色的 ...
其實我對果班"Kai人"0既尊重~唔係一睇就睇得出!!著到"九唔搭八"就話Cosplay

人地話電影都算0咼~唔知果班專業cosplay人士模仿緊邊套戲呢??

不如下年試下淨係着住條泳褲拎住個鑊蓋踩對人字拖話比人知扮緊~"戰狼300"分分鐘有得上電視!!

引用:
原帖由 老頭子 於 1-8-2007 20:50 發表
乜溝女好難咩

唔係唔係    我應該講識朋友
想甩身果下難好多~

引用:
原帖由 queen 於 5-8-2007 02:26 發表

老實講丫....我真係比呀犬狼師兄D言論笑到死咁滯....一路笑一路回.....一時又cosplay, 一時又唔係, 但又唔係wargamer, 只係...喜歡喺公眾場合拎枝槍出來show而令自己覺得開心的路人....(這好似係lock ...
兒童台果班小朋友我都費X事回佢~响酒吧搞軍服之夜要去成人區出Post...Ha..Ha...條友九成末戒奶~

支M14襯呢個高Mount簡直無得頂!!

引用:
原帖由 mctsang 於 6-8-2007 17:26 發表
我覺得最6+1就係個三沙+頭巾+風鏡

不知所謂 :x :x
其實重點响呢度~!!

引用:
原帖由 RYODLi 於 6-8-2007 20:52 發表

師兄果然明察秋毫
唔通走去睇小丑咩??

引用:
原帖由 queen 於 7-8-2007 21:57 發表

佢哋仲諗住12月電玩再去
我又想去~~~報警!!

引用:
原帖由 hypermax 於 8-8-2007 03:46 發表

我諗果位警察叔叔會話:
你好驚呀?小朋友,果邊果位係漫畫人物黎架,人地仲有係大會有報名添~點拉佢呀??你真係唔駛驚喎,青山有位留比你......放心

就係06年有人浪費警力亂報警所以今年成個event有大量警察 ...
師兄你唔記得食藥定飲大左呀???警察黎到見到你揸住支槍週街走,佢理X得你系唔系Cosplay??不如下次試下咪知拉報警果個定露械Cosplay果個囉~~

引用:
原帖由 queen 於 8-8-2007 20:43 發表
只想說一句.....以守門犬閣下的論點, 有條友喺彌敦道拎枝槍出來只要唔發射嘅話, 係完全無問題的, 是嗎?
如果佢報左名玩Cosplay就完全無問題!!仲會拉報警果個添!!仲會响青山留位比報警果個!!

16 12
發新話題