發新話題

唉!!!

that's the photo that I took today..

扮飛虎唔似飛虎, 個扮USSF...就時空錯亂亂咁着, sniper.....枝槍連鏡都無.........

引用:
原帖由 golliwog19 於 31-7-2007 23:26 發表

queen, 勁bor~~
我一d都認唔出有USSF wor.....
着US BDU又"查"綠晒塊面.........我諗係啩............

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 2-8-2007 01:51 發表
wargame展? 係真唔係?
幾時?在邊度??
wargame展........今年未揾到地方.............

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 2-8-2007 02:02 發表
以住都有?
有冇相??
yes....have 2005 & 2006 also have la....

引用:
原帖由 Kane 於 4-8-2007 00:19 發表
係咪可以引用公安條例報警?
基本上....係

引用:
原帖由 14692 於 4-8-2007 04:56 發表
出年咪越玩越大......
咁我又唔想見到D報紙寫
"恐佈份子攻入會展, wargame迷被捕"
咁搞到"wargame迷"個型象仲差.....

喺cosplay嗰面, 已經對wargamer 反感..啦....
http://www.hkcosplayers.org/cgi-bin/lb5000/topic.cgi?forum=1&topic=5613&show=0

上次扮犬狼嗰位師兄幾幫手呀

引用:
原帖由 mctsang 於 5-8-2007 02:01 發表

師兄,
同HK跌咳d細路嘈黎都哂氣
班人都打橫黎講....
咩""保衛緊人地玩既權利""
都on車ga

曾幾何時打街場與過佢地,2班人都與過
d思維同言行舉止真係得淡笑
老實講丫....我真係比呀犬狼師兄D言論笑到死咁滯....一路笑一路回.....一時又cosplay, 一時又唔係, 但又唔係wargamer, 只係...喜歡喺公眾場合拎枝槍出來show而令自己覺得開心的路人....(這好似係lock post前嘅最後定案...)........D point同定議一路係咁轉又對唔返之前D嘢........真係幾鬼好笑...

引用:
原帖由 WAIKO01 於 6-8-2007 01:04 發表

扮犬狼嗰位師兄 ,不是我們這裡的那位吧??
Sorry....is same person.....

This is the link here........
u can refer to the post in 同HK跌咳....same name and same photo.......

http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=2579&highlight=%A4%FC%AFT

引用:
原帖由 bravohk 於 6-8-2007 20:23 發表

其實重點响呢度~!!
同我睇嘅一樣...

剩係睇佢嗰4位嘅做型就夠出眾啦

引用:
原帖由 14692 於 7-8-2007 05:03 發表
害群之馬
佢哋仲諗住12月電玩再去

只想說一句.....以守門犬閣下的論點, 有條友喺彌敦道拎枝槍出來只要唔發射嘅話, 係完全無問題的, 是嗎?

最絕係.....佢似乎連問題的重點都未搞清楚......

仲喺"你想"同"HK dis咳"開新topic 講 tim........"你想"嗰便就比人插到lock咗post la....

大家有興致嘅去睇吓....不過成31版...好長的

老實...真係幾好笑........仲話我5尺唔夠

http://www15.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4844463&extra=page%3D4

引用:
原帖由 葬禮 於 9-8-2007 23:20 發表
講真我覺得佢地似用cosplay做藉口去溝女多過真係去cosplay囉........
(純粹個人意見)
呀代言人話佢哋唔係cosplay呀....

發新話題