發新話題

[KSC/KWA] ksc 93r

引用:
原帖由 RCman 於 3/9/2012 05:25 PM 發表

支S7 93RII係鎗街至少有兩間一y向都有放出來,不過個價係!$*)
我支係依興趣買!#)),不過Last果支Display都比我買左了。
可能有D師兄早過我去買都未定,不過因為個右邊Grip的膠有少少紋。
我又唔care所以照買;devi ...
原來e興趣比你買左,個次見到佢突然show出黎,打算遲2日先買,再去就點知比人買左.......
西京竟然要賣$15xx....

引用:
原帖由 061084 於 3-9-2012 18:37 發表

原來e興趣比你買左,個次見到佢突然show出黎,打算遲2日先買,再去就點知比人買左.......
西京竟然要賣$15xx....
嘩嘩嘩
我2年前(2010年9月)買左要差一找兩草($ !)*))
點都估唔到2年可以加幅40%
厲害.............

引用:
原帖由 f22a 於 3-9-2012 18:47 發表

嘩嘩嘩
我2年前(2010年9月)買左要差一找兩草($ !)*))
點都估唔到2年可以加幅40%
厲害.............
$!*))?
加幅?????

引用:
原帖由 kai_matt 於 3-9-2012 18:59 發表

$!*))?
加幅?????
!)*) = 1080

1080 x 140% = 1512

咁你話加幅係唔係 40% 呢.........................

引用:
原帖由 f22a 於 3-9-2012 21:33 發表

!)*) = 1080

1080 x 140% = 1512

咁你話加幅係唔係 40% 呢.........................
you typed ($ !)*)).........
I saw $!*))............
sry........

回覆 20# 的帖子

It's OK

規矩銀碼要用符號
但真係好容易睇錯嫁......

放毒

引用:
原帖由 sing106 於 9-9-2012 12:37 發表
放毒
正喎, 個尾托邊度有得賣?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 10-9-2012 09:44 發表

正喎, 個尾托邊度有得賣?
你嘗試下上日本啲拍賣網搵下,間中都會有人放!

回覆 24# 的帖子

師只打個綱子方便

引用:
原帖由 deedeeho 於 10-9-2012 23:07 發表
師只打個綱子方便
http://auctions.search.yahoo.co. ... merce&ei=euc-jp

回覆 26# 的帖子

塮塮

圖中個尾托應該是MGC出品,KSC出品應該不是這樣的。有錯請指導

請問舊係統想換hop-up膠而家有咩可代替

MGC同KSC一様有同様尾托

發新話題