發新話題

[G&P] GP MOE GBB kit外槍管一問

用得呢套骨都唔知自己想買咩野外管...咪玩啦

引用:
原帖由 RCman 於 5-9-2012 16:31 發表
用得呢套骨都唔知自己想買咩野外管...咪玩啦
小弟都係初玩GBB...Ching唔好見怪!
小弟其實連body都有, 係欠D涵, 所以打算買套GP GBB kit砌!

引用:
原帖由 sdu113 於 5-9-2012 17:04 發表

小弟都係初玩GBB...Ching唔好見怪!
小弟其實連body都有, 係欠D涵, 所以打算買套GP GBB kit砌!
如果body都有,甘你不如散砌?

引用:
原帖由 RCman 於 5-9-2012 17:21 發表

如果body都有,甘你不如散砌?
我見GP Kit價錢合理, 又唔駛怕買唔齊d parts!

引用:
原帖由 sdu113 於 5-9-2012 17:32 發表

我見GP Kit價錢合理, 又唔駛怕買唔齊d parts!
但入面啲件唔耐用,反正遲啲都要換,何不一步到位?

[quote]原帖由 garyyanykw 於 5-9-2012 17:45 發表

Ching有冇咩parts提議?

引用:
原帖由 sdu113 於 5-9-2012 17:47 發表
[quote]原帖由 garyyanykw 於 5-9-2012 17:45 發表

但入面
GP原裝係淺灰色啞鉛火控,你用得派身無理由唔用鋼件羅

引用:
原帖由 RCman 於 5-9-2012 17:52 發表

GP原裝係淺灰色啞鉛火控,你用得派身無理由唔用鋼件羅
所以都幾帆!

引用:
原帖由 sdu113 於 5-9-2012 17:47 發表

Ching有冇咩parts提議?
豬P六舊幾嗰套鋼火控set,派米身唔駛點執

至於Bolt你要用真數,豬P WOK kit set嗰條短咗你唔啱用,唔好浪費金錢買呢Set嘢

師兄如已有派身都係買番之P份鋼內件就得, 派身原裝會跟埋真數彈匣扣+板機片&Bolt廷長墊唔洗再另買, 如尾通&Bolt&飛機都冇又唔指定玩鋼Bolt, 免煩可直接買之P鋼內件Full Set,因散買份之P Bolt要500 , 如想平價可試執國產件, 不過冇保証
其它零件散執大致砌好, 買WOK Kit多數都係打壞就換走火控, 已有靚槍身靚骨就唔好買Kit拆d合金火控了,總之一闊三大

師兄是否講這套件?但好似唔係鋼件

附件

6-9-2012 10:49

引用:
原帖由 gainax 於 6-9-2012 02:14 發表
師兄如已有派身都係買番之P份鋼內件就得, 派身原裝會跟埋真數彈匣扣+板機片&Bolt廷長墊唔洗再另買, 如尾通&Bolt&飛機都冇又唔指定玩鋼Bolt, 免煩可直接買之P鋼內件Full Set,因散買份之P Bolt要500 , 如想平價可 ...
師兄請問 P份鋼內件 依家咩價位
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 sdu113 於 6-9-2012 10:47 發表
師兄是否講這套件?但好似唔係鋼件
唔係呢套

引用:
原帖由 2slow 於 6-9-2012 10:49 發表

師兄請問 P份鋼內件 依家咩價位
上次同你買果套係最低,
$650全鋼件仲連個bolt catch,低到難。
所以當時我自己都買左兩套,之後我問過間鋪都無再返了
現在,係QXF有一set 都係全鋼,不過無bolt catch的,同樣賣$650
不過我就未試過,如果我再砌M4,可能會買呢set來試,
GP的鋼件...$600可能唔得

發新話題