18 12
發新話題

ptw 馬仔花金身一問

ptw 馬仔花金身一問

小弟新玩ptw

原裝個身咩字都冇隻 我想換隻馬仔花 大家有咩牌子介紹下2xxx-3xprime又邊度都冇 g&p不好評)

名搶有prime馬仔下身,不過要換埋上身的!

引用:
原帖由 spgalan 於 6-9-2012 22:43 發表
名搶有prime馬仔下身,不過要換埋上身的!
幾錢到 2012版用唔用到

下身一件一陸發零,2012用唔用就唔知!

引用:
原帖由 spgalan 於 6-9-2012 22:53 發表
下身一件一陸發零,2012用唔用就唔知!
上身幾錢

唔該晒師兄

上身記憶中千三,四左右!

引用:
原帖由 Oowing 於 6-9-2012 22:48 發表

幾錢到 2012版用唔用到
理論上應該用到
三六轟一轟,敵人企唔穩!

馬LIN shop隔離有間掛晒PTW出黎既鋪, 佢之前一SET上下馬仔PRIME身做17xx. 好後悔無買, 要等好耐先有貨番
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 7-9-2012 15:24 發表
馬LIN shop隔離有間掛晒PTW出黎既鋪, 佢之前一SET上下馬仔PRIME身做17xx. 好後悔無買, 要等好耐先有貨番
咁低?幾時有貨返呀?師兄,我有興趣!thx!

引用:
師兄你的意思是上下身各 $17xx , 還是全套 $17xx ?

引用:
乜你仲未換身架咩?

$1700一套Prime上下身好似有啲唔合理

引用:
原帖由 garyyanykw 於 7-9-2012 20:10 發表
$1700一套Prime上下身好似有啲唔合理
師兄你唔知一套原裝身賣幾錢?仲有原裝身係亞鉛咋

唔該晒咁多位師巳幫我解答

引用:
原帖由 spec.ops. 於 7-9-2012 20:13 發表

師兄你唔知一套原裝身賣幾錢?仲有原裝身係亞鉛咋
我意思係太平
小弟之前買set Prime SR16E3都要3500...

18 12
發新話題