發新話題

new game site?

引用:
原帖由 Kane 於 2-8-2007 00:24 發表
自攜裝備 : HK$180.00

抱括 :-

1) 來回旅遊巴服務.

2) 午膳及瓶裝水各一份.

備注: 自備之槍械不可超過 1.2J(焦耳)(穿兩面可樂罐或以下), 違者恕拒參與活動.

自駕車者扣減 : HK$20.00

ok近我
我以前就係果度做車行
個 Game 場直情係車行後面不遠.....

引用:
原帖由 老鼠 於 6-8-2007 17:57 發表
sorry~真係搵唔到...........
搵左好耐都唔見.........
好多 game 場都無地址
但係個個星期都爆場
點解呢 ???

唔識去既 , 不如出旺角跟車
盲鐘鐘果日先去搵 , 人地返旺角你都未搵到

引用:

點解唔直接打電話同email去問呢?

引用:

what is this ?

http://www.x-zone.com.hk/contactus.htm

引用:
原帖由 odaan 於 6-8-2007 18:18 發表

好多 game 場都無地址
但係個個星期都爆場
點解呢 ???

唔識去既 , 不如出旺角跟車
盲鐘鐘果日先去搵 , 人地返旺角你都未搵到
唔該晒...........
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 mctsang 於 6-8-2007 23:27 發表

what is this ?

http://www.x-zone.com.hk/contactus.htm
原來係firefox既問題..........

btw,非常感激

回覆 #51 老鼠 的帖子

我用firefox都冇事喎

回覆 #51 老鼠 的帖子

我都係firefox既問題+1....

回覆 #53 thebruceking 的帖子

用firefox 2.0.0.5

引用:
原帖由 madlax 於 6-8-2007 14:10 發表

陷阱是指?
凹凸位/暗釘位/易整親既地方等等
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 myron21st 於 7-8-2007 02:00 發表
用firefox 2.0.0.5
係唔係2.0.0.6既問題?

引用:
原帖由 老鼠 於 7-8-2007 12:06 發表
係唔係2.0.0.6既問題?
咪又係一X樣|)

回覆 #57 ivan_31 的帖子

講完等於冇講|)
本來無一物, 何處惹塵埃

聽D師兄講佢地個CQB場都幾正喎~~
講到又可以打兜後又夠大...
仲可以同後面個街景場打通黎玩...
應該都OK大~~
$180我又覺得唔太貴~我自己又接受到喎~~
如果有GAME既話~~咁多位師兄記得搵埋我打~~
一定去~~

我比較期待它的場地設計,極度希望不是那種"幾塊鐵板"的cqb場,而是期待它是可以設計成比較像真的城市戰戰區,最起碼cqb場有門可以開.

外加找到的資料:
地趾(址):香港, 大埔元嶺村

查詢熱線: (852) 26677662
(852) 66860080
mobile (黃先生):

email :nfo@x-zone.com.hk
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

發新話題