22 12
發新話題

Ebay 近日多左d 怪人

Ebay 近日多左d 怪人

多次有不知名人仕send email 比我話offer 比我
我點出2次最怪的offer
1.eotech
我bid 左支551,比晒$,seller 寄左
正當我支垃圾係太平洋上空時有條友自稱自己是owner
問我有無興趣可以offer 比我.......
現在支垃圾係我home"s 垃圾筒

2.sf m951
Bid bid 下又有條友自稱自己是owner
offer 比我,要我pay by Western Union......
but bid 個page 明明話pay by paypal
我查過 Western Union無得追.....

引用:
原帖由 Kane 於 2-8-2007 12:05 發表
多次有不知名人仕send email 比我話offer 比我
1.eotech
現 ...
可能美國政府想收番黎用...或老你個account楊左

引用:
原帖由 忽必烈 於 2-8-2007 12:17 發表

可能美國政府想收番黎用...或老你個account楊左
其實我都試過.........
條友仲問我拎屋企地址...

真係呃得就呃

引用:
原帖由 華田 於 2-8-2007 12:25 發表

其實我都試過.........
條友仲問我拎屋企地址...
佢都有問我拎屋企地址..

話時話你地用咩地址收野架呢﹖

E碑買野格言
不要貪平
只買香港買不到的東西

美國寄野過黎d郵費...................

引用:
原帖由 Kane 於 2-8-2007 12:05 發表
1.eotech
現 ...
check your computer any spyware exist

引用:
原帖由 kw.klai 於 2-8-2007 14:02 發表
話時話你地用咩地址收野架呢﹖
公司地址
一定有人收

引用:
原帖由 愁人節 於 2-8-2007 18:24 發表

噤岩被海關收左...公司知道..咪聽抄...
危險的野會寄去人地個地址

引用:
原帖由 louisli 於 2-8-2007 18:42 發表

危險的野會寄去人地個地址
唉﹗ 公司同屋企都係我個人名義既。。。。 咁我咪。。。。。

引用:
原帖由 saikeung23 於 2-8-2007 17:31 發表

check your computer any spyware exist
有機wo
我問返個seller
佢無sent ang offer email to me
then
我又接到多一封offer.....

well ppl try to cheat on u... hope that u are some kind of loser and willing to pay him right the way...
Guns... lots of Guns...

22 12
發新話題