36 123
發新話題

PTW摩打Repair Kit

PTW摩打Repair Kit

因為之前小弟支PTW個摩打打打地柴...正苦惱緊係唔係要買個7511來換(好貴呀 )...咁早一兩日行過槍街見到有套490用嘅REPAIR KIT(摩打芯連碳刷), 咁就即管買來試試, 裝原之後就試槍...試左一隻匣到, ROF平均10-12, 火力大約由1.49J-1.56J (支PTW我用緊MAX KIT 快齒比, M110, PDI 6.01, 2條7.4V 1300mAH 20C PARALLEL比電, 打G&G 0.25珠), 試出來個結果同個原裝摩打打柴前冇咩野分別...正呀!

附件

16-9-2012 13:02

how much

最衰我唔識拆摩打喇,我响大陸都見到有呢啲野賣

期待落場使用後報告
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 jkidd 於 16-9-2012 13:28 發表
最衰我唔識拆摩打喇,我响大陸都見到有呢啲野賣
淨芯?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

多謝分享,不過太廣告feel了..............

師兄, 正喎救返D死左既摩打

引用:
原帖由 tokyojoe 於 16-9-2012 14:38 發表
多謝分享,不過太廣告feel了..............
這品牌之前的電子版已玩死人 ∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 aramua 於 17-9-2012 09:56 發表

這品牌之前的電子版已玩死人 ∼∼∼∼∼
點玩死人法?

我重諗住試下添。

犘打芯. 唔會點出問題既.

ching. 電子野點死人?? 係唔係轉MODE 個下??

呢條芯,1.6j rof 咁慢?! 打錯咋呱!?

回覆 5# 的帖子

静心。。,,家燕媽媽

挣咩吖,摩打殻摩打芯分开賣吖。,。,笨!

有得賣街未。, 老夫有三隻490, 一隻7511 做緊纸鎭,同fridge magnet.....
等緊合适嘅器官捐赠者。7511 啱用嗎?

係静心喎, 今日睇倒佢擺出黎, 唉….. 槍模d 塊 幾時出啫

會買黎整隻第二次死既490。

嘩!!!!! 萭眾期代!! 可能要pre order!!!

36 123
發新話題