發新話題

超離譜,,,

係一班朋友去交錢定一個去 ?

如果只係一個......你其他friend 實怨死佢......

下? 咩原來咁衰嫁? 以後唔幫襯S-x lu~~~

引用:
原帖由 於 2-8-2007 08:52 PM 發表
係一班朋友去交錢定一個去 ?

如果只係一個......你其他friend 實怨死佢......
一個

唔......

報警佢又唔願

唯有望冇事冇幹...囉...

引用:
原帖由 於 2-8-2007 08:58 PM 發表
唔......

報警佢又唔願

唯有望冇事冇幹...囉...
佢地仲未知死...講冇事既冇事既,,,
不過我相信,,,奶左野就知死既啦

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 2-8-2007 20:53 發表
下? 咩原來咁衰嫁? 以後唔幫襯S-x lu~~~
果間野唔系一向都系咁架咩?? 我起碼一年無入過佢鋪頭~以前童工响隔籬都會行過對面馬路...

又學倒野,下次都唔敢入去囉..

S3 = Nine West:x
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

...臭名遠播了...

引用:
原帖由 bravohk 於 2-8-2007 21:51 發表

果間野唔系一向都系咁架咩?? 我起碼一年無入過佢鋪頭~以前童工响隔籬都會行過對面馬路...
果邊條街....都唔知幾耐冇行過....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-8-2007 23:32 發表

果邊條街....都唔知幾耐冇行過....
我會入去八下有咩好笑野, 之後哈哈哈咁出番黎...

引用:
原帖由 sunny 於 2-8-2007 23:11 發表
S3 = Nine West:x
唔好出真名呀...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #27 皇家御貓 的帖子

姊妹店?

不過蛇蛇蛇個場除左牛屎同車

引用:
原帖由 joey 於 2-8-2007 20:44 發表
在下有一個問題~!

呢問野個名都臭左咁多年............點解重是死唔去
可能是因為"新手日日有",不知道的中了招也未知,而這些有了少許經驗的"老手" ,在遇到一些剛開始的新手時,就把他/她認為"好"的東西介紹了給新手,這個循環就開始了......

另外,我發現有很多被稱為"黑店"的地方,有一個共同特色:就是一定有一個以上很會"吹水"的店員,而且往往是會主動和新手搭話.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

發新話題