44 123
發新話題

超離譜,,,

超離譜,,,

話說上次我同一班新手上過大棠(無良果個)打過game...
噤佢地想打多次..自己搞噤///
今日佢地出去廣華睇下邊到有得交$..因為佢係電話已經book左場
噤佢地on居居就去左"s-x"到...
因為個場都係係大棠...誤會左..
噤我班fd係新手咩都唔識...又打唔到比無良..
噤"s-x"果d人話大棠無良個場比警察封左唔打得既啦...
之後佢地就book左"s-x"果個場,,,
冇幾耐我就到左廣華,,,見到佢地...
講哂成件事比我知...
噤我咪打去問無良囉,,,點知佢話冇d噤既事...
:x 真係唔知有冇搞錯!!!新人都呃!仲要踢低人地個場:x
為左幾千蚊呃班新仔!超衰....

以上既事...只係我聽幾多講幾多...

回覆 #1 rYaN 的帖子

算la....我都試過,商場如戰場a....:x

嘩...好9牙
仲要點人...令人地比錢去自己場:x :x ...正一仆X

本來想報警!!不過當事人唔敢,,,

引用:
原帖由 rYaN 於 2-8-2007 19:18 發表
本來想報警!!不過當事人唔敢,,,
告佢地?

依d叫商業"炸片"

引用:
原帖由 Ate120 於 2-8-2007 07:19 PM 發表

告佢地?
有得告!!
如果比左$
可以用"虛假陳述條例"
"FRAUDULENT MISREPRESENTATION"

堅係!

(lack of evidence...)

咁唔 ok 喎

兩個埸整體質素差咁遠 , 我係你friend 真係報警 !

引用:
原帖由 於 2-8-2007 08:40 PM 發表
咁唔 ok 喎

兩個埸整體質素差咁遠 , 我係你friend 真係報警 !
我都有叫佢地報警,,,不過佢地話打wargame姐..唔洗噤大獲呀,,

在下有一個問題~!

呢問野個名都臭左咁多年............點解重是死唔去

做埋D " 無回頭生意 " ......

乜佢地好等錢駛咩 ?

引用:
原帖由 joey 於 2-8-2007 20:44 發表
在下有一個問題~!

呢問野個名都臭左咁多年............點解重是死唔去
"傳聞"老細上左岸唔志在

引用:
原帖由 於 2-8-2007 08:45 PM 發表
做埋D " 無回頭生意 " ......

乜佢地好等錢駛咩 ?
:x 大家以後小心d...唔好亂信某鋪

個老細平時向唔度架?

44 123
發新話題