44 123
發新話題

超離譜,,,

引用:
原帖由 zeta 於 3-8-2007 00:15 發表
不過蛇蛇蛇個場除左牛屎同車ɜ之外都幾好玩ge
又夠大, 又冇屎味...個山場練體力都唔錯...
但其他場的場地設計/設定真是......
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

[quote]原帖由 zeta 於 3-8-2007 00:15 發表
不過蛇蛇蛇個場除左牛屎同車
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回覆 #32 MF 的帖子

我個日去真係冇味=.=可能風向岩=.=
咁當我冇講過...

個office場有機會都想打次...

不嬲蛇X都呃得吓架啦.....
估唔到真係有人中招
本來無一物, 何處惹塵埃

"蛇山"入面有樣野真是好正,就是D單車

引用:
原帖由 joey 於 2-8-2007 20:44 發表
在下有一個問題~!

呢問野個名都臭左咁多年............點解重是死唔去
因為佢地夠平囉,對一d學生哥呢講價錢好緊要。當然喇,價錢同服務好多時都係正比。價錢平通常服務差,但價錢貴就有機會服務好(唔一定架!),所以佢地有佢地o既生存空間,even呢度大部份師兄都唔會去。

間野又真係幾狗喎! 不過班新仔又係on居, 自己都巳經打左電話book場, 去錯舖頭人地講兩句佢又信

yet another sad stories...

but on the other hand... who will walk into 3-X...
Guns... lots of Guns...

引用:
原帖由 LifeAfterDeath 於 3-8-2007 17:44 發表
yet another sad stories...

but on the other hand... who will walk into 3-X...
I will......window shopping

引用:
原帖由 delta 於 3-8-2007 18:09 發表

企係對面馬路睇...

我都好日唔去..一去果日就奶野,,

引用:
原帖由 delta 於 8/3/07 18:09 發表

I never do that...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8/3/07 18:30 發表

企係對面馬路睇...
while shopping at the 7-11???

回覆 #38 LifeAfterDeath 的帖子

唔知既咪俾佢昆囉.....
本來無一物, 何處惹塵埃

44 123
發新話題