18 12
發新話題

Marushin 退殻式M1911A1 開箱

Marushin 退殻式M1911A1 開箱

早兩星期突然在Marushin得知退殻式1911再出
而官方就以 Ver2 作宣傳 , 主要改動就係使用CZ75既彈殻

所以就走左去槍街一轉,入左佢返黎

盒內有槍一支,匣一隻,說明書,BB彈,同24粒彈殻

本體

匣,殻

入左彈

入匣

左面刻字

右面刻字

匣底係加長底

左.1911彈殻  中.9x19  右.45ACP
彈殻大約係9x17(.380)既size

分解

另附上短片一條
http://youtu.be/YXFBMM9S8nI

讚好~
請問D彈殼有冇金屬版?膠殼顏色唔太討好 OAO

引用:
原帖由 kenchan3037 於 22-9-2012 00:05 發表
讚好~
請問D彈殼有冇金屬版?膠殼顏色唔太討好 OAO
可以用CZ75 D殻 ,RA 有出

正灬1911 9mm 版本!^^
你的日子如何,你的力量也必如何

入完氣打到幾多飛啊
BTW扣雞個方法錯左.....係squeeze the trigger唔係pull the trigger

嘩!正呀....估唔到會再版發售。

師兄~價錢有約幾多呀??

好靚, 竟然有再版...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

睇嚟要入手喇

引用:
原帖由 khkenny2 於 22-9-2012 01:29 發表
入完氣打到幾多飛啊
BTW扣雞個方法錯左.....係squeeze the trigger唔係pull the trigger
叉滿一次打十幾發左右,因為氣缸好細

扣雞方法?你指支槍?無錯到架,同平時既1911一樣

引用:
原帖由 阿堅 於 22-9-2012 13:02 發表

佢應該係指你呀ching

引用:
原帖由 tf141 於 22-9-2012 13:35 發表

佢應該係指你呀ching
開槍個個唔係我黎,因為我拎機影緊

引用:
原帖由 阿堅 於 22-9-2012 13:02 發表

10幾發都算係咁ga la, 個mag要裝Shell 又有氣缸係度
請問幾銀??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 22-9-2012 13:52 發表

10幾發都算係咁ga la, 個mag要裝Shell 又有氣缸係度
請問幾銀??
13XX(e個係我兩星期前買個時既價@日本首都)

引用:
原帖由 khkenny2 於 22-9-2012 01:29 發表
入完氣打到幾多飛啊
CHING可否對扣雞方面解釋一下?小弟唔係好明.....THX

18 12
發新話題