發新話題

跳殼手槍

引用:
原帖由 mike-mike 於 17-8-2007 12:21 發表

技術上有以下問題:
1. 氣密
多個殼始終係差d...
2. 氣量
要blowback跳埋殼, 一枝手槍真係唔知要將d氣擺係邊...好似馬老仙咁的做法, 歷史都已經俾咗教訓佢啦.
至於放氣落殼度的做法, 我未掂過呢種 ...
我睇過介紹ram既雜誌,都ok既,但d廠淨出彩彈槍,而且一定要有托果d槍先可能會有,好似mp5為例,佢淨出a4,個跳殼口又唔跟真槍個位,有d失真.......
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 老鼠 於 17-8-2007 12:27 發表
我睇過介紹ram既雜誌,都ok既,但d廠淨出彩彈槍,而且一定要有托果d槍先可能會有,好似mp5為例,佢淨出a4,個跳殼口又唔跟真槍個位,有d失真.......
ram都唔同....點可以一齊講....

引用:
原帖由 老鼠 於 17-8-2007 12:27 發表
>>佢淨出a4
唔係冇位放co2, 唔同電槍, gas的入氣位唔係咁易改...要顧多好多野...

同埋, 枝野用co2...射6mm bb的話會好大力WOR...
用134的話, 又恐防推唔郁個BOLT...

>>個跳殼口又唔跟真槍個位
係咩, 冇留意添...

市面上重有一枝自動跳殼槍, 馬老賤M1100...你今日玩咗未??
眼光光~

講番彈殼的問題, 其實有BRASS CATCHER的話, 一定程度上係解決到.
而家都試做緊隻俾枝田中870玩, 暫時WORK, 但想再整靚D.
眼光光~

回覆 #34 mike-mike 的帖子

師兄...不如show你支(田中870)黎睇睇ar.....

引用:
原帖由 terry_fan 於 17-8-2007 16:46 發表
師兄...不如show你支(田中870)黎睇睇ar.....
呢個post明明叫跳殼手槍wor...我冇咁夠姜呀...

要開個[跳殼索根]post, 得我兩枝驚會太寂寞wor...

師兄你有幾多枝[跳殼索根]? 等大家開下眼界都好吖.
眼光光~

回覆 #36 mike-mike 的帖子

我得三,四支咋...

以前Maruzen出過枝長版摺托870
而家想搵都搵唔到到

引用:
原帖由 undefined 於 18-8-2007 15:09 發表
以前Maruzen出過枝長版摺托870
而家想搵都搵唔到到
珍品

個木製handguard係另外買??
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 19-8-2007 00:01 發表

珍品

個木製handguard係另外買??
應該係跟槍黎
不過聽d師兄話呢依槍好似好易壞
無而家Maruzen d M870咁襟

引用:
原帖由 terry_fan 於 18-8-2007 14:29 發表
我得三,四支咋...
多過我 一於開番過[有殼post]如何?
眼光光~

我得呢支爛鬼870...
鵰。豹。狸。獅。狒

This is my M9

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 19-8-2007 17:30 發表
我得呢支爛鬼870...
好毒呀~
NO COMPROMISE!

好...我又show下d shot gun

發新話題