發新話題

跳殼手槍

好...我又show下d shot gun

引用:
原帖由 terry_fan 於 19-8-2007 20:04 發表
好...我又show下d shot gun
正呀, 師兄!!
我又想黎獻下醜, 但撞啱相機冇電!! 請稍侯!!
眼光光~

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 19-8-2007 17:30 發表
我得呢支爛鬼870...
你嫌佢爛的話我蝕底d幫你收咗佢又點話
眼光光~

紅殼好難搵

充夠電...係時候...
我的爛槍M1897, 和新玩具M870, BOTH由田中榮譽出品~~~
眼光光~

米人 .............
NO COMPROMISE!

回覆 #50 mike-mike 的帖子

哇...你dshotgun全部都係tanaka....
師兄..唔介竟問句??tanaka d彈殼會唔會好易跌爛???
因小弟真的想買支玩下

引用:
原帖由 老鼠 於 20-8-2007 10:07 發表
米人 .............
米人冇我份, 我枝除咗[空氣軟外科]的彈匣管之外乜補品都冇~~~
我又何嘗唔想要枝燈仔呢~ 但一枝[一定火]就level咗我成枝[索根]啦, 買唔落手...

希望猪p可以可憐下我地d窮人, 出番d野俾田中m870用...
眼光光~

引用:
原帖由 terry_fan 於 20-8-2007 10:27 發表
哇...你dshotgun全部都係tanaka....
師兄..唔介竟問句??tanaka d彈殼會唔會好易跌爛???
因小弟真的想買支玩下
係, 兩枝都係田中牌(他拿卡)出品..

彈殼一粒都唔平, 好少會俾佢直接跌落地(係屋企玩時會舖墊), so far都未跌壞過.

所以如果冇野接著d彈殼, 建議唔好拎出街打.(brass catcher好少係香港見過, 現正自製中)

但如果想買m1897=trench gun的話請注意, 佢個尾托同reeceiver的接位好脆弱...
話說我呢枝就係平時棟係個櫃度, 有日唔小心撞到落地...
事關係個receiver後面有粒約兩寸的亞鉛合金製圓柱體突咗出黎, 用以承受整個尾托(木製尾托之中重有一條金屬棍加彈簧, 好重下), 就係頂唔著個下衝擊, 從此呢個柱狀第就一分為二.
由於個柱狀第同成個receiver(連埋槍管係一件過), 要買就要成個買...真係分分鐘貴過買個枝.
你見到的呢枝, 其實己經唔可以再從個盒中攞出黎了

m870已經作出改變, 我估應該冇咁化學喇啩.

眼光光~

回覆 #54 mike-mike 的帖子

我係you tube見到人用黎打slugshot....
改打slugshot係咪好易架????
http://www.youtube.com/watch?v=edRzhkjQXCE

引用:
原帖由 terry_fan 於 20-8-2007 13:03 發表
我係you tube見到人用黎打slugshot....
改打slugshot係咪好易架????
http://www.youtube.com/watch?v=edRzhkjQXCE
slug彈由於口徑巨大, 一般6mm管係冇辨法用到.
但呢間[空軟外科]公司重有一種產品, 就係係廣華街都見到的黑殼, 係用番6mm, 而唔需要改槍(但一次都係只得一粒)
價錢好似係5舊水5粒...又加上我不嬲唔鍾意用topgas打...咁痛...所以冇打算買.
而改成用slug彈的話唔多清楚佢地接唔接, 但改好的槍好似有得賣, 價錢絕對唔係平個隻.
詳情同價錢你去下佢地個site睇下就會知.
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 20-8-2007 10:37 發表

米人冇我份, 我枝除咗的彈匣管之外乜補品都冇~~~
我又何嘗唔想要枝燈仔呢~ 但一枝就level咗我成枝啦, 買唔落手...

希望猪p可以可憐下我地d窮人, 出番d野俾田中m870用...
豬&p無啱既護木咩?

引用:
原帖由 老鼠 於 20-8-2007 14:09 發表
豬&p無啱既護木咩?
猪P的前托, 聽D舖頭講只係啱CA870用, 我唔敢搏.
但真品, 如[一定火]就話冇問題...
而尾托就話啱位, 只係螺絲唔夠長要自己搵個條長D嘅先得, 遲D我都想買個柄試下.
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 19-8-2007 23:36 發表

你嫌佢爛的話我蝕底d幫你收咗佢又點話
唔得....已所不欲勿施於人
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-8-2007 22:12 發表

唔得....已所不欲勿施於人
果然己所不欲~

發新話題