發新話題

跳殼手槍

有架..........不過你只會係二手區或者其他師兄貼上壇先見到

ps:如果長槍黎計,有兩枝國產~一枝打火藥,另一枝手拉其他廠就唔清楚

NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 華田 於 4-8-2007 01:08 發表

有呢類國狗賣??
有~不過最近都唔見打火藥既m4有賣(而且佢好似係細d)...........而家淨係見到手拉果隻

太珍貴.....

引用:
原帖由 mike-mike 於 15-8-2007 09:51 發表

>>點解現在會無得賣,是否法例不X許,
唔關法律事, 主要係因為冇市場.
冇市場的原因, 又有追尋番佢的原理, 而唔同廠係作動方式有所不同.
基本係一枝BLOW BACK槍, 彈殼係用黎裝住bb彈, 操作類似真槍. ...
聽落師兄提及既m@rui出既跳殼槍好似幾唔錯.........其實小弟覺得如果呢種枝術成熟,打出黎既力唔錯既,d彈殼好似bb彈,即用即棄得黎又唔貴既,都唔係無得做既........(有咩唔啱請插)

引用:
原帖由 mike-mike 於 17-8-2007 12:21 發表

技術上有以下問題:
1. 氣密
多個殼始終係差d...
2. 氣量
要blowback跳埋殼, 一枝手槍真係唔知要將d氣擺係邊...好似馬老仙咁的做法, 歷史都已經俾咗教訓佢啦.
至於放氣落殼度的做法, 我未掂過呢種 ...
我睇過介紹ram既雜誌,都ok既,但d廠淨出彩彈槍,而且一定要有托果d槍先可能會有,好似mp5為例,佢淨出a4,個跳殼口又唔跟真槍個位,有d失真.......

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 19-8-2007 17:30 發表
我得呢支爛鬼870...
好毒呀~

米人 .............

引用:
原帖由 mike-mike 於 20-8-2007 10:37 發表

米人冇我份, 我枝除咗的彈匣管之外乜補品都冇~~~
我又何嘗唔想要枝燈仔呢~ 但一枝就level咗我成枝啦, 買唔落手...

希望猪p可以可憐下我地d窮人, 出番d野俾田中m870用...
豬&p無啱既護木咩?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-8-2007 22:12 發表

唔得....已所不欲勿施於人
果然己所不欲~

引用:
原帖由 mike-mike 於 22-8-2007 17:12 發表

跳殼的全金屬92F
唔通係...BERETTA製, 會射D 9MM, 穿一面人個種??
人頭裂

引用:
原帖由 Ate120 於 24-8-2007 20:47 發表
日本 MARUI 製造 MP5A3 瓦斯拋殼衝鋒槍
http://tw.f2.page.bid.yahoo.com/tw/auction/b34960645
絕版貨...........

引用:
原帖由 cks 於 27-8-2007 12:40 發表
Wing-Wing  師兄我都有枝跳殼 SR 25 槍

師兄自製架?

發新話題