發新話題

大師兄...

好難怪人地咁火既
比著我都燥爆啦
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 伯言 於 7-8-2007 12:02 發表
其實都唔同market...唔會影響到佢生意...
但係你連人地D MARKING, LOGO 都抄埋, 俾著係你自己的設計, 你會點 ?

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-8-2007 12:18 發表
好難怪人地咁火既
比著我都燥爆啦
真係幾燥

XXX, 一竹桿打一船人, 美國佬大自我主義, 呸

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 7-8-2007 13:40 發表

但係你連人地D MARKING, LOGO 都抄埋, 俾著係你自己的設計, 你會點 ?
Agree

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 7-8-2007 13:40 發表

問都唔問果下慘.
但咁講 佢唔似得 magpul咁 hk有代理.
佢要捉都應該有d難度.

引用:
原帖由 Elf 於 7-8-2007 15:34 發表
XXX, 一竹桿打一船人, 美國佬大自我主義, 呸
先唔好話呢舊野搶走左一部分佢既civilian生意
呢舊野完全抄到足既情形下
萬一有一兩舊流入左軍佬果邊,用用下斷左
你覺得會入邊個數呢?
100%抄足人地d design,家下連脾氣都唔比人地發一下
真係唔知邊個先係大國主義氣焰大?

要嘈人地亂發脾氣之前應該先替自己祖國羞愧一下吧?

no offense, 如果師兄覺得我頂撞左你,我唔介意道個歉的
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2007-8-6 22:14 發表
TO 大師兄,請留意LAST兩張相
我都無執輸,整返個先....................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-8-2007 22:30 發表

你覺得會入邊個數呢?
100%抄足人地d design,家下連脾氣都唔比人地發一下
真係唔知邊個 ...
之前都話假野還假野 真野還真野
但依家衰在某d老千當真野咁賣 :x

回覆 #24 登艇友 的帖子

一樣米養百樣人.........
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 devil-sniper 於 7-8-2007 22:48 發表

我都無執輸,整返個先....................
睇尼就咁唔對比下就可以以假亂真,但係一用實物比就有分別....
引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-8-2007 22:30 發表

你覺得會入邊個數呢?
真係唔知邊個 ...
我想講呢個應該唔係祖國「人」出ge....極有可能係香港其中一個你地成日叫大哥ge人出...

講真丫

呢個mount俾人抄你地會嘈,好喇我都有支ta31丫,唔通人地出支ta31 copy我又嘈?

依家eotech又有copy,唔通又搵人出尼嘈下?

大家真係要記住,你地手上果支最原本果支電動氣槍先係最大opy,無人copy真槍,根本就唔會有人繼續 copy其他 parts

要話人copy丫嘛,快d搵下邊個咁手多copy支槍出尼?

ps:r人,我並不是針對你講的,明白嘛?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-8-2007 09:29 發表

睇尼就咁唔對比下就可以以假亂真,但係一用實物比就有分別....

我想講呢個應該唔係祖國「人」出ge....極有可能係香港其中一個你地成日叫大哥ge人出...

講真丫

呢個mount俾人抄你地會嘈,好喇我都 ...
當然明啦蠔屎
你又大可以放心我唔係酸尾尾唔抵得先出黎嘈果d...呢舊野我都無買真野
不過眼見"喇 lu"老細比人抄野之餘,重要比人嫌三嫌四...
有d戥佢唔抵遮

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 8-8-2007 10:02 發表
不過眼見"喇 lu"老細比人抄野之餘,重要比人嫌三嫌四...
有d戥佢唔抵遮
咁就真GE....
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #26 Hkpolice-Psu 的帖子

真亦假時假亦真.......一D都冇講錯
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:

你覺得會入邊個數呢?
真係唔知邊個 ...
none taken
as a license holder, 自己copyright俾人盜用當然火起
但係, ar15的 MR. LaRue亦都一竹桿打一船人咁直指13億中國人係賊, 只識盜版.

係. 依樣replica的確有可能令Larue的reputation受損, 但係唔代表佢可以係未清楚circumstances下就無根無據地指出中國是一個盜版國家.

我鬧, 係鬧佢聲大夾惡, arrogantly said " you are the last area we would want to ship to"

發新話題