發新話題

KSC USP.45 Tactical x SD Slide (開箱文+Slide改裝)

引用:
原帖由 MG-42 於 2-10-2012 12:45 發表

USP唔岩數先要... 真野岩數都唔洗痴AA膠
兄台,玩具就係玩具,吓吓攞真野呢樣嗰樣嚟講,邊夠你講呀?

引用:
原帖由 MG-42 於 3-10-2012 23:37 發表

你玩具槍有豆射就滿足,我玩仿真槍... 路線唔同唔岩講可以唔講架,CGF睇完唔回唔會扣分 如又影響到你唔好意思囉
傻啦,唔影響到我,唔使唔好意思喎..........
我只係見你話SD滑架隻色太藍又要執一爛餐又唔仿真,但又要焗住買嗰吓先陰公.........
辛苦晒.......

引用:
原帖由 F22 於 4-10-2012 07:16 發表

傻啦,唔影響到我,唔使唔好意思喎..........
我只係見你話SD滑架隻色太藍又要執一爛餐又唔仿真,但又要焗住買嗰吓先陰公.........
辛苦晒.......
如果甘高要求,點解唔買RA的鋼 tactical slide?甘咪解決曬問題羅

引用:
原帖由 RCman 於 4-10-2012 15:08 發表

如果甘高要求,點解唔買RA的鋼 tactical slide?甘咪解決曬問題羅
人哋玩仿真槍嫁,我哋呢啲玩玩具豆槍係唔會明嫁啦!
佢買唔買總會有理由嘅,要挑剔個個都識,真係比錢未必個個會比……

引用:
原帖由 RCman 於 4-10-2012 15:08 發表

買RA既話...買泡菜唔係重好咩.....

引用:
原帖由 RCman 於 4-10-2012 03:08 PM 發表

準星爛左真係可惜,唔系就會好好...

引用:
原帖由 koon008 於 4-10-2012 23:48 發表

買RA既話...買泡菜唔係重好咩.....
果條鋁架ma,唔係咩?

回覆 47# 的帖子

師兄
你枝仿真槍射咩架?
仿真豆?

引用:
原帖由 kai_matt 於 5-10-2012 10:21 發表
師兄
你枝仿真槍射咩架?
仿真豆?
6mm仿真BB彈!

回覆 55# 的帖子

應該都係觀賞專用嘅bb彈
貴價嘢

引用:
原帖由 MG-42 於 6-10-2012 10:05 發表
RA鋼slide新出果時枝SD都打到蝕曬啦...   你唔好話自己DIY條出來丫...哈哈       SD條USP slide都可以當珍品...  師兄上靚枝玩具D白字, 好好收藏     我都o登你開心
師兄你對玩槍嘅熱誠,對質感嘅執著,小弟萬分佩服!
雖然你我路線唔同,但對USP嘅喜愛都應該差唔多,可否貼幾張相上嚟比大家欣賞吓呢?
响CGF,就算唔啱傾都可以發言,貼相仲有分加呀!
一張相勝過千言萬語啦!

回覆 58# 的帖子

係lor,我想睇仿真6mm bb彈呀
最好放埋真槍相
睇下我會唔會直頭認錯

果日岩岩係槍街搵左好耐有冇依個PROTECTOR賣....點知成條槍都冇....
岩岩比我睇到D野,唔知RC兄你岩唔岩,
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=375325762542937&set=a.365941060148074.84987.360811333994380&type=1&theater

發新話題