發新話題

KSC USP.45 Tactical x SD Slide (開箱文+Slide改裝)

小弟的原裝 USP .45 及二手收番黎的台版 KSC USP Tactical .45~

附件

1-10-2012 03:13

1-10-2012 03:13

引用:
原帖由 rYaN 於 11-10-2012 10:14 發表

辦黎既姐,睇下遲D佢地會唔會改啦
有廠肯做總好過冇人做...
不過真係薄 d 會好 feel d 呢......

引用:
原帖由 2slow 於 13-10-2012 12:10 發表

16mm 點解HK無貨ga
香港冇... 仲可以去台灣訂既...

引用:
原帖由 RCman 於 13-10-2012 11:47 發表
好不容易,終於找到16mm+ Silencer 買到,
支USP tactical可以合體了
Mk23 Silencer~~~
USPC 個條短少少都唔錯~

引用:
原帖由 koon008 於 1-11-2012 01:03 發表
同埋我想問下邊到重有e條SD架買??
thx
台灣仲有黑色........

引用:
原帖由 lekch 於 9-11-2012 02:02 發表

其實我想要tactical果條外管
我果支係普普通通usp.45
lekch 兄可以選擇 "十字軍 (Crus_der)" 或者 "R_-Tech" 既鋼 USP.45 Tactical 外管~

"十字軍 (Crus_der)" 約 HK$ @^), 只在 14/F 有售 (現時 Out Of Stock...)
http://www.facebook.com/photo.ph ... ;type=3&theater

"R_-Tech" 約 HK$ $)), 之前係 "日本首都" 及 "e 興趣" 有售 (現時都係 Out Of Stock...)
http://en.ratech.com.tw/english/ ... d=45&Itemid=159

另外, 需注意 USP.45 內管 (100mm) 比 Tactical 內管 (105mm) 短少少...  USP.45 裝 Tactical 外管定管可能要做少少手腳...

引用:
原帖由 RCman 於 9-11-2012 08:49 發表

即係你本身是USP .45 版?
甘唯一能買到的只是Rxtech出的鋼外管for USP tactical,
價錢約$400-420
邊間有就要比D心機找找了。
我係鎗街唔多見有了。
我本來跟SD的是鋁管,都換左RxTech鋼外管了。
RCman 兄... SD 滑架同外管係獨立流水號, 而鋼外管就劃一 S/N "25-094705"... 換左鋼外管咪滑架同外管唔同 S/N......

引用:
原帖由 RCman 於 9-11-2012 12:10 發表

間中換來玩玩,因為支RA鋼管是二手收番來,很平的
原來如此...
因為小弟支 USP Tactical 都係二手收番黎, 本來都想幫佢換絛鋼外管再靚仔 d~ 但係睇到滑架同外管唔同 S/N 又好似又 d 奇怪...
(不過換左 SD 滑架同外管都已經上下身唔同 S/N... )

引用:
原帖由 RCman 於 9-11-2012 12:29 發表

師兄覺唔覺SD 的barrel好界手(螺絲紋)?
我支Tactical 及P10都係甘。
所以至令我想換左佢做鋼。
覺~ 但係小弟個人覺得問題不大~   反而小弟想換鋼主要係因為鋼個隻色同質感~
小弟支 USP.45 換左 RA 條鋼外管, 質感 + 顏色 + 碰撞聲

如果當初比多少少換 D 牌外管可能更正~~~

發新話題