發新話題

[Marui] Marui Foliage Warrior 4.3一問

Marui Foliage Warrior 4.3一問

想請教下Marui Foliage Warrior 4.3除左長度外其實係咪同MEU同一個system?

引用:
原帖由 pixy 於 7-10-2012 00:32 發表
想請教下Marui Foliage Warrior 4.3除左長度外其實係咪同MEU同一個system?
係,不過Warrior 個飛機尾pat pat位無左MEU/ 1911的一件parts,但除左外觀上。
問題不大。

回覆 2# 的帖子

o個塊野其實有無落都唔多覺

回覆 2# 的帖子

咁係咪可以直上for meu既金身?

回覆 4# 的帖子

直上呢家嘢
要睇你用乜牌子

引用:
原帖由 pixy 於 7-10-2012 13:21 發表
咁係咪可以直上for meu既金身?
我砌呢支Kimber Tactical Entry II 就係用一支Desert Warrior湯件裝入的。

係咪直上唔關支鎗事,係邊個牌子邊個金身的問題。
我個post都簡略講過下。
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D3

回覆 5# 的帖子

小弟係D記Tiki金身

引用:
原帖由 pixy 於 7-10-2012 17:16 發表
小弟係D記Tiki金身
$6500 thin匣果套?
泡菜仔相信都能直上。
樣係幾靚,不過唔知有無spare匣賣?無理由一匣走天涯傢?
而且1911都未必清到匣,其實佢隻匣再短左,氣化及效能如何?

回覆 8# 的帖子

匣方面我有d保留,未聽過D記有spare匣出過。

況且Tiki應該係for收藏多過實戰

引用:
原帖由 pixy 於 7-10-2012 21:46 發表
匣方面我有d保留,未聽過D記有spare匣出過。

況且Tiki應該係for收藏多過實戰
所以都幾兩難。
靚就一定係薄匣款TiKi靚。
不過平行外觀+可玩性。
支Hi-capa版的Tiki又實用一點

回覆 10# 的帖子

玩1911系列簡直係條不歸路

發新話題