22 12
發新話題

偽裝毛~

偽裝毛~

只係整左幾條, 唔知o唔ok, 請指教一下
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

太少鳥...而且得一隻色
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

太少,無用的

謝謝兩位師兄
因為唔知果幾條毛o唔ok, 所以唔敢整咁多住

河童?

引用:
原帖由 Kane 於 4-8-2007 23:38 發表
河童?
講野超衰囉~

不過咁短真係冇用架~

引用:
原帖由 新田 於 4-8-2007 23:39 發表

講野超衰囉~

不過咁短真係冇用架~

i love 河童so much

樓上2位好直接既形容~

我見人地果d 真係多好多,
我諗樓主都係要加建先得啦

引用:
原帖由 肥魚 於 4-8-2007 23:51 發表
樓上2位好直接既形容~

我見人地果d 真係多好多,
我諗樓主都係要加建先得啦
樓主特登出個post黎問意見,如果我地好假咁話「ok」咪辜負樓主嘅出post原意?

樓主你首先試下加長d「條條」先啦,咁短真係只可以偽裝甩毛箭豬•••

引用:
原帖由 新田 於 5-8-2007 00:02 發表

樓主特登出個post黎問意見,如果我地好假咁話「ok」咪辜負樓主嘅出post原意?

樓主你首先試下加長d「條條」先啦,咁短真係只可以偽裝甩毛箭豬•••
請問係條條都長d, 定係加多d黎遮住個天靈蓋呢?
因為我真係諗住整多d, 不過如果整出黎條條都太短, 咁咪好orz?

引用:
原帖由 d@2007 於 5-8-2007 00:10 發表

請問係條條都長d, 定係加多d黎遮住個天靈蓋呢?
因為我真係諗住整多d, 不過如果條條都太短, 咁咪好orz?
條條咁短嘅話同冇整我估個分別應該唔大•••

長d先有用~因為最起碼要改變到身體的外形冇咁易俾人認到嘛~

顏色果方面都仲可以豐富d~

引用:
原帖由 新田 於 5-8-2007 00:12 發表

條條咁短嘅話同冇整我估個分別應該唔大•••

長d先有用~因為最起碼要改變到身體的外形冇咁易俾人認到嘛~

顏色果方面都仲可以豐富d~
o我~ 謝謝唷
咁我整d長d既毛啦~
不過長得滯會"the "...

建議去到Wargame field 才找當時的葉和草做偽裝

參考圖片
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #13 B20_hk 的帖子

o我~咁請問係成棵草拉出黎放上個頭度嗎?

22 12
發新話題