22 12
發新話題

[KSC/KWA] angry gun 出咗MP9滅聲器有無師兄入手?

angry gun 出咗MP9滅聲器有無師兄入手?

如題,分享吓。thx.

附件

10-10-2012 22:24

經上次MP7既power up silencer 後,我覺得都係伏黎

回覆 2# 的帖子

哈哈,所以我問吓先。

太遲鳥

引用:
原帖由 silvano126 於 10-10-2012 22:29 發表
經上次MP7既power up silencer 後,我覺得都係伏黎
點解咁講, 我諗住買ga,
MP7既power up silencer 有咩伏呀唔該
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 4# 的帖子

師兄,你依支係咪action?

引用:
原帖由 2slow 於 10-10-2012 23:45 發表

點解咁講, 我諗住買ga,
MP7既power up silencer 有咩伏呀唔該
會由100% 命中率,變到負數,力度冇變
所以我俾佢既評分都係負數

引用:
原帖由 silvano126 於 11-10-2012 08:57 發表

咁大鑊   見佢平dd諗住入手

咁應該買咩牌子好呀(有內管果隻)?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 silvano126 於 11-10-2012 08:57 發表

其實果時都問過,咁樣管駁管點解唔會影響準承

但果時其他師兄話無問題
signature oversize

正常來講,係無問題.但一定要做得個位好match先得.
以前玩駁管的只係D改槍佬及自已友先有得玩,因整時太費時間.

另想問問.
E枝野能否唔要內管,做回只有減音效果呢??

引用:
原帖由 2slow 於 11-10-2012 09:08 發表

咁大鑊   見佢平dd諗住入手

咁應該買咩牌子好呀(有內管果隻)?
要QD 既得6mm甚麼的果支,
唔介意拎牙既就Q_F HKD 480 果支,我都用緊

引用:
原帖由 silvano126 於 11-10-2012 11:49 發表

要QD 既得6mm甚麼的果支,
唔介意拎牙既就Q_F HKD 480 果支,我都用緊
thanks...
Q_F果支,有marking及內管嗎?

要有佈管先有意思, 但如果power 上得太占高就唔好, 上0.3j 左右最好!
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 2slow 於 11-10-2012 12:02 發表

thanks...
Q_F果支,有marking及內管嗎?
有marking 有內管,我支7仔改到1.2J 一吉就底邊

引用:
原帖由 silvano126 於 11-10-2012 13:50 發表

有marking 有內管,我支7仔改到1.2J 一吉就底邊
Thanks ar,
底邊無人同你玩

22 12
發新話題