25 12
發新話題

PTW轉用CTR方法

PTW轉用CTR方法

PTW轉用CTR

PTW轉用CTR之前買支GBB尾通!

支尾通要介電線位!

仲要介尾要泥放電同ECU!

打磨返個介口位先!

完成!

完成!

只改尾通,唔駛改短fet都得?
..............

可以唔改, 但最好換左個堆電線, 缺點係有電向度時你拍唔哂個ctr 入條通度

引用:
原帖由 Predator 於 14-10-2012 11:48 發表
只改尾通,唔駛改短fet都得?
打GAME時,你有幾可拍哂個ctr 入條通度?
當然改短fet都有好處,可以用長D GA電~~~

短fet+800mah短電 我個CTR可以拍到最後個格
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回覆 4# 的帖子

我係拍哂入去果喎

引用:
原帖由 Predator 於 15-10-2012 01:06 發表
我係拍哂入去果喎
原廠FET 加1300MAH 電可以 拍哂入去??

我用moe + 原裝尾FET 1100mah電 要拉2格
如果攞到盡 pack 電條線cut到最短最fit 位~可以做到拉一格
入晒真係做到???

引用:
原帖由 kidult 於 15-10-2012 13:57 發表

原廠FET 加1300MAH 電可以 拍哂入去??
嘻嘻... 我冇話用原裝fet....

都無乜必要拍晒啦?

引用:
原帖由 Elf 於 15-10-2012 18:16 發表
都無乜必要拍晒啦?
係囉,我用ASAP至少都拉一格
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-10-2012 20:49 發表

係囉,我用ASAP至少都拉一格
long time no see

引用:
原帖由 Elf 於 15-10-2012 22:38 發表

long time no see
係囉,有冇新野分享吓
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-10-2012 23:09 發表

係囉,有冇新野分享吓
nothing new under the sun

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-10-2012 23:09 發表

係囉,有冇新野分享吓
咪又係有2012PTW呀... PTW imitation system呀.. 咁囉
你話SYSTEMA出AK PTW幾好呢..........

25 12
發新話題