25 12
發新話題

Cylinders difference between old & new of (supermax)

Cylinders difference between old & new of (supermax)

Can I use 2012 supermax m165 cylinder on 2010 supermax? Pls advise. Thx. :-)

they should be backward compatible.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 15-10-2012 18:17 發表
they should be backward compatible.
So the notch of gear are different between them, only the backward is compatible. Pls advise. Thx.

放心使用,我都試過新筒舊槍係冇問題
三六轟一轟,敵人企唔穩!

mad max有問題∼∼∼∼∼

有咩問題?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-10-2012 21:00 發表
放心使用,我都試過新筒舊槍係冇問題
So I can put supermax m165 cylinder( version 2012 )on my old ( version 2010 ) supermax. Pls advise. Thx.
*I just want to make sure because it's costly!*
Have a good evening! :-)

引用:
原帖由 kirk123 於 15-10-2012 22:55 發表

So I can put supermax m165 cylinder( version 2012 )on my old ( version 2010 ) supermax. Pls advise. Thx.
*I just want to make sure because it's costly!*
Have a good evening! :-)
我曾經用過2012新藍筒配08版SMAX,操作完全正常

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-10-2012 22:35 發表
有咩問題?
條筒個位key同上身有出入
可能上身做工有問題∼∼∼∼
舊筒入不到∼∼∼∼

引用:
原帖由 aramua 於 16-10-2012 00:40 發表

條筒個位key同上身有出入
可能上身做工有問題∼∼∼∼
舊筒入不到∼∼∼∼
舊筒入唔到新槍?

新舊筒都分別用到喺新舊身。。,,
piston同彈弓共用。, 但係筒殼, 頭尾就新舊唔同唔共用(實際上筒頭唔清楚, 因為個尾唔啱我都廢事試)。
舊版165一體筒身, 2012兩件合成。, 但係就算我意見係舊版真係好啲, 都買唔番啦。   

MadMax 係有問題所以回收, 我所知係未賣就回收, 點解就唔知, 聽聞返來嘅原因聽過就算。。,,

引用:
原帖由 billyjo 於 19-10-2012 02:07 發表
piston同彈弓共用。, 但係筒殼, 頭尾就新舊唔同唔共用(實際上筒頭唔清楚, 因為個尾唔啱我都廢事試)。
舊版165一體筒身, 2012兩件合成。, 但係就算我意見係舊 ...
...

.. 未賣就回收?? ... 號稱地上最強.. 最勁.... 居然咁周星星????

引用:
原帖由 billyjo 於 19-10-2012 02:07 發表
舊版165一體筒身, 2012兩件合成。, 但係就算我意見係舊 ...
未賣就回收,點解我見有人上個月已經用緊?

你勁哎嘛, 你地係賣果班, 我只係玩果高啫。。。   
咁效果如何? 賣緊嘅多錢呀?  

引用:
原帖由 billyjo 於 20-10-2012 02:03 發表
你勁哎嘛, 你地係賣果班, 我只係玩果高啫。。。   
咁效果如何? 賣緊嘅多錢呀?  
賣乜先?棺材山地定出賣親朋?
效果我唔知wo ,又唔係我買,
但我反而想知什麼回收消息邊到收返尼
你連依d都知睇尼你/地勁d

25 12
發新話題