25 12
發新話題

Cylinders difference between old & new of (supermax)

阿婆daily 囉, 睇左咩都知.
我都係答完人順帶一提啫.. 不加我地唔好離題, 唔好提你賣朋友又山地咁啦..
騎左人地個post 始終唔太好, 爸B嫲咪閙..會冇零用錢架

引用:
原帖由 billyjo 於 20-10-2012 10:58 發表
阿婆daily 囉, 睇左咩都知.
我都係答完人順帶一提啫.. 不加我地唔好離題, 唔好提你賣朋友又山地咁啦..
騎左人地個post 始終唔太好, 爸B嫲咪閙..會冇零用錢架
又係你話賣野先
回應你又話離題
有無link 呀
大家都想知個回收真相
另外再回應錢點都好過呃返尼嘅

你想知, 去信systema 吧! 你想吹水, 我放工行過你舖咪嗌我埋來吹水囉(水好喇喎)… 反正你都應該唔太多野整啦 .  
大個女喇, 乖啦!

引用:
原帖由 billyjo 於 20-10-2012 14:26 發表
你想知, 去信systema 吧! 你想吹水, 我放工行過你舖咪嗌我埋來吹水囉(水好喇喎)… 反正你都應該唔太多野整啦 .  
大個女喇, 乖啦!
又叫人去信,又叫人吹水
你/地都幾.....有料wo
但師兄你係咪有語言障礙定精神有問題
講d野咁出衆嘅?
你係咪想入我舖頭吹水姐?
我舖頭係紅磡
你要買野我打個三折比你再買一送一

吖你話咩就咩囉,唔好茅喇,好怕女人喊。。,
又三折又紅磡,又盛。,
仲喺書院咩。。。

呢個ptw專業已經靜左好耐,難得有D師兄交流一下意見/消息,点知又…………

引用:
原帖由 tokyojoe 於 20-10-2012 18:02 發表
呢個ptw專業已經靜左好耐,難得有D師兄交流一下意見/消息,点知又…………
咁回收消息邊到尼又唔講,咁可以交流乜野?交流廢up custom ?定大話西遊?

有野睇好過交流 ∼∼∼

唉, 為左你比版主警告冇咩謂, 要分享嘅分享哂.
你自己free 飽佢. 施主咁重怨氣, 仲同你拗, 何必呢...,何必...呢!!

引用:
原帖由 billyjo 於 20-10-2012 22:44 發表
唉, 為左你比版主警告冇咩謂, 要分享嘅分享哂.
你自己free 飽佢. 施主咁重怨氣, 仲同你拗, 何必呢...,何必...呢!!
嘻嘻,C Hing高明,遇見網絡強人,避得就避喇

25 12
發新話題