16 12
發新話題

Bergmann MP34

Bergmann MP34

請問各師兄 唔知有冇玩具廠出過呢支MP34呢?

附件

MP34 101A.JPG (98.23 KB)

21-10-2012 20:45

MP34 101A.JPG

MP34 101B1.JPG (83.79 KB)

MP34 101B1.JPG

MP34 101C.jpg (33.94 KB)

MP34 101C.jpg

MP34 101D.jpg (24.4 KB)

21-10-2012 20:46

MP34 101D.jpg

MP34 101E.jpg (39.37 KB)

21-10-2012 20:46

MP34 101E.jpg

見到有個網既氣槍2手區有e枝野,但唔係好見咩牌子,c兄試下問唔問到佢地
希望幫到c兄啦
http://www.ww2airsoft.org.uk/php ... php?f=11&t=8088

嘩!冇引像!要睇番呀爺啲combat至知!

2003年左右日本 Smokey有出一支類似既槍,但到底係mp28,sten mk5定呢支就要再搵搵資料,我只記得當年軍軍軍放門口display索價$7800叫我印象深刻

多謝各師兄!呢支嘢條Shroud好似戰後支Sterling,我對啲窿窿好有興趣

前天見到支sterling de-act玩具!靚到冇朋友!

玩具廠出吾出都有得玩ga la

smokey出個支係棍仔sten
另外7800個支係mp28

mp34同英海軍個支乜鬼野好有關係....

mp34好似係施泰爾造的

我反英,所以英佬唔熟,上述希望可以幫到你

回覆 7# 的帖子

又鐵又木,啱晒你的高難度要求,有冇興趣DIY返支?

砌定由零開始先?

我整D野從來係懶+快,0難度

回覆 9# 的帖子

我個美國FD整咗支,好鬼靚

附件

IMG_9210 A.JPG (88.54 KB)

23-10-2012 22:40

IMG_9210 A.JPG

你得嘅

MANKF 師先可以問聲你美國 FD 會否考慮讓比你先呢

我會咁問:幾時影相上尼

回覆 12# 的帖子

Hung 師兄,你想要就幫你問吓囉!

MANKF師兄 : '唔好意思 ! 我會錯意以為係你喜愛 , 呢支MP34 都好正 ,  可惜佢唔係我杯茶......Thank ' s !

16 12
發新話題