發新話題

m165筒用電問題

引用:
原帖由 Bt352345 於 25-10-2012 08:27 發表
ching,我應該買邊款先岩用呀?
試下Premium power 11.1v 1300mah條電,玩並聯
不過最好兩條電要同一期,一齊用
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 25-10-2012 12:58 發表

試下Premium power 11.1v 1300mah條電,玩並聯
不過最好兩條電要同一期,一齊用
一陣佢串聯左就搞鬼啦
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回覆 16# 的帖子

吾該你呀,師兄

回覆 17# 的帖子

哈哈,多謝提醒,我會揾人搞

引用:
原帖由 Elf 於 25-10-2012 13:58 發表

一陣佢串聯左就搞鬼啦
唔會掛,中學有教架

引用:
原帖由 Bt352345 於 25-10-2012 17:38 發表
吾該你呀,師兄
唔駛客氣,有問題pm我

回覆 21# 的帖子

師兄,用你教嘅方法已經掂左。
仲想問多個問题,如果要用ubr尾托,就吾可以用m165筒,因為吾夠位放電,甘最盡可以用咩筒?

引用:
原帖由 Bt352345 於 25-10-2012 21:09 發表
仲想問多個問题,如果要用ubr尾托,就吾可以用m165筒,因為吾夠位放電,甘最盡可以用咩筒?
如果用pp條電11.1v 1300mah 20c一條既話拉130就好舒服

引用:
原帖由 Bt352345 於 25-10-2012 21:09 發表
其實你用premium power 11.1 1300mah 20C已經拉到165

回覆 24# 的帖子

小弟試過單條拉吾郁m165,要並聯先得,會吾會用fcc摩打+歯會好d

回覆 23# 的帖子

ching ,萬分感激你同其他ching幫我解決問題

但係m165+premium power 11.1v 20c 一秒得八粒

但係我用premium power 11.1v 20c 拉得郁呀M165
1秒18 wo

sure? 2012 version?

我都係18 round per second m165+pp11.1,1300mah 20c

發新話題