發新話題

究極之國狗

師兄~請問會唔會有16a3呢

會有16a3

槍街有m4返左喇。。。。。。不過聽講做緊接近二千八

早買享折扣,遲買只會貴,國狗就是這樣!(再貴d又未必好賣!始終有ctx)
依家個價當買個摩打,前後電子組加條氣筒,已經值回票價。
記住錢係賺唔晒架.比D人賺下喇.

個筒你覺得點呀

引用:
原帖由 williamleung831 於 8-11-2012 22:52 發表
早買享折扣,遲買只會貴,國狗就是這樣!(再貴d又未必好賣!始終有ctx)
依家個價當買個摩打,前後電子組加條氣筒,已經值回票價。
批發今個月有貨返,可以解決到供應問題

引用:
原帖由 jkidd 於 8-11-2012 21:51 發表
槍街有m4返左喇。。。。。。不過聽講做緊接近二千八
唔係下麻? 之前落訂二千五炸喎~
好彩我一早訂定十枝比我team人姐~
星期五有得玩~

引用:
原帖由 jkidd 於 8-11-2012 23:38 發表
個筒你覺得點呀
我個金筒條彈弓得1.34-1.37J,可能入錯條藍筒彈弓入去!但穩定性幾好!
條筒無得同原裝比較,打開前後蓋都好多鋁屎!
買咗條CTX CS450鋼彈弓,點知唔啱裝!所以唔知條天梯頂唔頂得順呢!
你對條筒又有乜睇法?

我係金頭髮嘅歐洲國家攞咗少少銀碳刷返黎自用!比DTX果D靚少少!

附件

9-11-2012 01:22

左邊是祖國,右邊是歐洲

9-11-2012 01:23

左邊是祖國,右邊是歐洲

9-11-2012 01:24

祖國的銀碳刷白得很哦!

定都2500?之前有人報話2290都見過,果然早買有折扣

有關筒方面,之前有個朋友,買左支ctx,換左d字頭嘅ptx外管,ptx嘅有裝內管同hopup,已經改善左好多,之後再借條ptx筒比佢試槍,集彈性更好,而且好明顯,我唔知點解釋,不過正係我所見之事實

所以,我都係用ptx筒

引用:
原帖由 jkidd 於 9-11-2012 01:29 發表
定都2500?之前有人報話2290都見過,果然早買有折扣
$2290? 邊道? 你眼見定路邊吹水料先?
咁我要問清楚先啦~ 反正只係比左$500訂~
圍起一枝都係$50蚊~ 唔洗比多成二千喎~

有人同我講,自己搞團購,仲平呢,買10支都仲貴過人,可能係而家周圍都未有貨喇

附件

9-11-2012 18:47

But just cancelled for some other reason

發新話題