發新話題

究極之國狗

回覆 193# 的帖子

又真係好熟口面....=.=!!!

引用:
原帖由 mic_hk 於 12-11-2012 21:12 發表

哥仔~ 你新ac唔怪你~
但呢道擺明係有人搵食既~
你係大扳問會唔會有D唔識趣呢?
2009年7月註册叫新ac?

有零件返左喇,不過無問佢幾錢

附件

21-11-2012 23:14, 下載次數: 347

21-11-2012 23:14, 下載次數: 318

我都買左,想問下打11.1v有冇問題,因我打11.1v時份sensor電子野有D煙出,所以我立即除電,但拆開電子份野又冇燒燋既現象,又無燒焦味喎?望解答,謝謝

只能解答到你打11.1v是沒問題的,我個人用premium power 1400mAh 25C尾通電打足一日都無事。
記住錢係賺唔晒架.比D人賺下喇.

引用:
原帖由 siriochow 於 23-11-2012 00:47 發表
我都買左,想問下打11.1v有冇問題,因我打11.1v時份sensor電子野有D煙出,所以我立即除電,但拆開電子份野又冇燒燋既現象,又無燒焦味喎?望解答,謝謝
幾個朋友用都無事呀

Thank you先,我想試下鑽多個窿sector gear 係現有個孔前面,唔知咁會唔會break 早D,因我發打連發時會走位過得太多

你都唔洗試啦,我換咗PTW個頂齒過去都好似無乜分到

哦,咁真是失望了
話說支野唔直得幾個錢,不過買返黎目的就是硏究下佢既原理,眼見ctw份新舊sensor ,都beark得幾準,有冇人裝過上去?

哇 2500 .....  便幾倍.... 死的, 快D出 ptw ak 啦... systema
Systema all the way. Porsche all the way....

請問把dtw可否用madbull d骨 thx

引用:
原帖由 peterchk 於 28-11-2012 08:13 發表
請問把dtw可否用madbull d骨 thx
我無madbull 骨呀

出面有散parts賣,摩打,波箱同成套电子嘢,槍街見到有,個價差唔多千八蚊呀!!!!!

回覆 207# 的帖子

我裝左條gp骨落去,但有高低

我裝左條MADBULL,都有高低,仲要執一執上身條橋
各位師兄,你地有無試過單發既時候扣一下,打左兩發?
仲有個問題,想問下DTW可唔可以換G﹠P個FOR PTW既身架?
THANK YOU

發新話題