發新話題

究極之國狗

我有PTW,都有DTW
DTW換左Dytac  Barrel, systema hop up, deep fire 6.02 inner barrel, systema 藍筒 ( non-2012 version )
accuracy : 30m打中人 (semi auto )
performance : LOCK BOLT cut電時d聲好怪,reload後拍翻就打得

唉,DTW個摩打齒。。。。。
抄啲唔抄啲,個齒係唔同原裝PTW,無左粒機米,而且用料無咁好,已經有人死左喇。。。。。。。

引用:
原帖由 jkidd 於 4-12-2012 02:00 發表
唉,DTW個摩打齒。。。。。
抄啲唔抄啲,個齒係唔同原裝PTW,無左粒機米,而且用料無咁好,已經有人死左喇。。。。。。。
如果換到PTW既摩打都唔算係好大問題既

如果換ptw摩打落去又好似有少少背道而馳,好多人都想用佢個平摩打wow

引用:
原帖由 jkidd 於 6-12-2012 10:25 發表
如果換ptw摩打落去又好似有少少背道而馳,好多人都想用佢個平摩打wow
咁淨係換摩打齒囉,岩用嗎?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 6-12-2012 18:59 發表

咁淨係換摩打齒囉,岩用嗎?
應該要返條PIN就得

得, dtw 條pin 有位比你落機米

唔該我想問點解決jam彈問題我換左hopup都係jam彈 同埋唔知點解打單發第一發有彈出第二發無第三發先有 救命T_T

回覆 218# 的帖子

可能氣系氣光頭段了

回覆 219# 的帖子

我睇左幾個post 見到一係彈問題一係氣嘴問題T_T

附件

13-12-2012 11:31

各位師兄~
小弟想請教DTW可以用systema 紅筒M150的嗎~~

引用:
原帖由 阿寶 於 13-12-2012 19:46 發表
各位師兄~
小弟想請教DTW可以用systema 紅筒M150的嗎~~
咁比面??????????
m150。。。。我就未試過,同埋都唔會試,如果你試,記得上嚟報會

原來遲啲又多支類似咁嘅copy ptw 面世,今次話係a&k出嘅,消息經兩個批發商証實,價錢出面世日期未定,不過就堅會有出,未買嘅朋友可以睇下先

我堅信就算得都唔代表開到幾多槍,更何況150打落去真係幾金
引用:
原帖由 jkidd 於 17-12-2012 18:26 發表

咁比面??????????
m150。。。。我就未試過,同埋都唔會試,如果你試,記得上嚟報會

發新話題