發新話題

究極之國狗

引用:
原帖由 jkidd 於 17-12-2012 18:35 發表
原來遲啲又多支類似咁嘅copy ptw 面世,今次話係a&k出嘅,消息經兩個批發商証實,價錢出面世日期未定,不過就堅會有出,未買嘅朋友可以睇下先
我記得之前佢個網站都有話過會出m4同mp5,睇相片時賣相比dtw好,但實際要到左先知
如果從佢地既60同249睇,外觀就比較放心
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 17-12-2012 19:32 發表

我記得之前佢個網站都有話過會出m4同mp5,睇相片時賣相比dtw好,但實際要到左先知
如果從佢地既60同249睇,外觀就比較放心
因為人地話晒賣開比日本
不過PTW 同TW5 係A&K都comming soon左好耐...真係唔知可唔可信

有批發言之鑿鑿話有呀!!!
唔通DTW咁快就。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 jkidd 於 18-12-2012 01:10 發表
有批發言之鑿鑿話有呀!!!
唔通DTW咁快就。。。。。。。。。。
A&K 09年已經有圖話會出架喇
我等左佢好多年

引用:
原帖由 ivan12345426 於 18-12-2012 19:22 發表

我等左佢好多年
真係世界末日都未玩到!
偽君子!永遠虛偽!

其實aandk 真係出過,但香港完全無派過
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 ivan12345426 於 18-12-2012 19:22 發表

我等左佢好多年
我都等佢枝mp5
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 20-12-2012 07:50 發表

我都等佢枝mp5
等晒佢兩支

Dtw 唔打得m150 齒太淋, 朋友打m130 即掃摩打齒,
打m110 足夠應付香港大部份場地

買左番黎,都未落場打,已經出現問題,單發變2連發,扣雞一發,放雞一發,auto停下停下咁射

清清個sensor

引用:
原帖由 kidult 於 22-12-2012 22:00 發表
清清個sensor
請教一下如何清?第一次接觸這槍,謝謝

回覆 234# 的帖子

掃磨打(馬達)齒的問題小弟也有遇到~
解決方式就是將原磨打(馬達)齒(用斜口鉗)往上移一點~
讓它的尾齒和磨打齒能吃得更完全~~
它原廠來馬達齒就吃得太少,位置太低了~~
小弟在台灣~~今天剛收到M140的彈簧~這一款的http://goods.ruten.com.tw/item/show?21212210591174
目前打了3支夾還沒有什麼問題~~

dtw有問題,出面有冇槍鋪會整?謝謝

DDW 有散件賣啦....壞一件換一件仲化算啦

發新話題