發新話題

究極之國狗

無法
一分錢
一分貨∼∼∼∼

引用:
原帖由 狙神 於 17-1-2013 18:38 發表
槍店已經幫我整番枝DTW,拎槍後,試槍,再壞...
再壞 !!!

引用:
原帖由 theohins 於 15-1-2013 15:47 發表
香港人  

http://youtu.be/uZHWA4v-Re0

再係咁大家不如租槍丫

買件玩具係比自己玩 又唔係買比你 咁緊張做咩

入PTW 版叫人唔好玩PTW玩GBB

不如去籃球場叫人唔好打籃 ...
AGREE

咁都有野講~以經分左gbb版同ptw版架啦,game都分aeg同gbb啦,邊有得比架
各有所好

輕飄飄嘅 D T W

有冇師兄知道A and K PTW出左未?
我好樂意做第一位白老鼠

引用:
原帖由 kittyma 於 15-1-2013 10:44 發表
我玩了 AEG .. PTW 直至現時 GBB, 所謂的 PTW 沒有真槍動,沒有上膛動作, 沒有清槍動作, 只不過是一枝貴的..虛榮的 AEG
PTW 射程真的比 AEG 遠.準, 唔係囉
吃不到的葡萄是酸的。

呵,呵,呵。

你識條夏秋冬咩。
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

玩ptw都要有心機慢慢較槍先準既,有心較同一鳩買番來就玩差好遠囉
你冇心較既比支真槍你玩都係唔準架啦

根本兩枝都係玩具,你自己鐘意玩邊枝,咪玩邊枝Law!攻擊他人好無為,
你話GBB似d,咪…又係呃自己!

引用:
原帖由 ivan12345426 於 23-1-2013 00:41 發表
有冇師兄知道A and K PTW出左未?
我好樂意做第一位白老鼠
我想做第二

引用:
原帖由 Elf 於 23-1-2013 11:29 發表

吃不到的葡萄是酸的。

呵,呵,呵。

你識條夏秋冬咩。
呢度好多人幻想自己有PTW,真有趣。

引用:
原帖由 wargamebastard 於 25-1-2013 20:26 發表
彈少ma 我249 你ptw, 一秒30飛 誰死先?
彈多同快都係一槍死啫,邊個打中先都未知
拎黎打單發game又睇吓誰死先

引用:
原帖由 Arther 於 26-1-2013 11:23 發表

彈多同快都係一槍死啫,邊個打中先都未知
拎黎打單發game又睇吓誰死先
249好似無單發 點挑機!
偽君子!永遠虛偽!

發新話題